Descoperă noul concept Tegral Satin Savoury!

Puratos aduce patiseria sărată (Tegral Satin Savoury) mai aproape de consumatorii din România!

Ce înseamnă acest nou concept de patiserie sărată?

Conform studiului nostru Taste Tomorrow*, obiceiurile de consum s-au adaptat stilului de viaţă actual, definit prin flexibilitate, dorinţa de varietate, nevoia de a avea oricând și la îndemână produsele dorite. În acest context, consumatorul caută alternative la mesele regulate, optând pentru gustări ușor de savurat, fără a renunţa însă la ceea ce consideră că este important – gustul, aportul nutriţional, prospeţimea și calitatea. Puratos vine în întâmpinarea acestei tendinţe cu un concept care răspunde atât dorinţei  consumatorilor, cât și exigenţei patiserilor și brutarilor.

Patiserie sărată cu Tegral Satin Savoury – o singură bază neutră pentru a produce o varietate de produse sărate coapte: muffins, chec & aperitive sărate, mini gustări ș.a. Pentru a obţine produsul finit este necesar doar să adăugăm apă, ouă, ulei și 20- 40% ingrediente sărate – brânză, legume, roșii, măsline, condimente ș.a.

Ce înseamnă Satin Savoury pentru clienții noștri?

Cu Tegral Satin Savoury fiecare brutărie sau patiserie își poate diversifica oferta de produse, creând o gamă de gustări inspirate din reţete din lumea largă. Ideal pentru brutari și patiseri, Tegral  Satin Savoury este ușor de utilizat și oferă produselor finite o calitate constantă, rezistenţă la congelare/decongelare și o textură delicată & umedă. În plus, nu conţine sare sau zahăr adăugat. Consumatorii vor fi încântaţi de produsele realizate cu Tegral Satin Savoury: fie că sunt gustări savuroase la micul dejun, fie un prânz pe fugă sau aperitive delicioase pe finalul zilei, ei vor aprecia simplitatea și naturaleţea reţetelor.

* Taste Tomorrow este un studiu de piață global, care urmăreşte tendințele, obiceiurile, presiunile şi noile reguli impuse de consumatori în ceea ce priveşte industria alimentară.

Citiți pe site-ul Arta Albă și Puratos lansează Mimetic Primeur 10% – soluția inedită pentru viennoiserie cu unt

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.