Deschiderea oficială a noului magazin Cofetarul Isteț

• Magazinul Brutarilor, Patiserilor, Cofetarilor, Ciocolatierilor și Gelatierilor, Cofetarul Isteț din Brașov inaugurează oficial noul sediu de pe Strada Poienelor nr. 2A.

În perioada 16-18 martie 2023, Cofetarul Isteț își așteaptă colaboratorii la inaugurarea noului sediu, un spațiu generos, modern și adaptat unei varietăți îmbogățite de produse.

Deschiderea oficială a noului magazin Cofetarul Isteț

Noul sediu reprezintă pasul firesc după o creștere continuă și o experiență importantă dobândită în cei 10 ani de existență pe piața de profil. Situat pe Strada Poienelor nr. 2A, noul sediu este compus din trei zone distincte – magazin pentru vânzare directă, depozit pentru a asigura livrările comenzilor on-line, spațiu de birouri și zonă discuții clienți / furnizori – și are o suprafață de 1500 mp.

Deschiderea oficială a noului magazin Cofetarul Isteț

Distribuitor autorizat pentru companii importante, printre care Martellato, Pavoni, Decora, Decosil, Lesepidado, Alphabet Moulds, Cofetarul Isteț pune la dispoziția profesioniștilor și pasionaților din domeniul panificației, patiseriei, cofetăriei, ciocolateriei și gelateriei, echipamente, accesorii, ustensile și decoruri menite să îi sprijine în activitatea de zi cu zi.

Cu ocazia inaugurării noului sediu, Cofetarul Isteț oferă pentru produsele din magazinul fizic, cu excepția echipamentelor, un discount de 15% la toată gama.

Mihai Todor, director de vânzări la Cofetarul Isteț declară pentru Arta Albă:

„Suntem încântați să anunțăm deschiderea noului nostru magazin de accesorii și consumabile pentru toți cofetarii, patiserii, brutarii, gelatierii și ciocolatieri din România. Noul nostru magazin ne va permite să extindem gama de produse de calitate cu care clienții noștri s-au obișnuit. În continuare vom putea oferi asistență prin intermediul echipei dedicate, care va fi întotdeauna pregătită să ajute clienții cu orice întrebare sau sfat.

Suntem recunoscători comunității noastre pentru sprijinul lor continuu și suntem încântați să putem oferi noi produse și servicii. Vă invităm să ne vizitați noul magazin și să descoperiți de ce Cofetarul Isteț este preferat de așa de mulți iubitori de cofetărie, patiserie, brutărie, ciocolaterie și gelaterie.“

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Noul catalog de echipamente și accesorii Pavoni Italia

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente