Pâinea, biscuiții și fursecurile, printre câștigătorii premiului „Gustul Ales”

În data de 3 decembrie, concursul „Ora de bun gust” și-a anunțat câștigătorii în cadrul unei ceremonii online pe platforma ZOOM. În competiție au fost înscrise 22 de produse, organizate în mai multe categorii. Una dintre acestea poartă numele de „Produse de panificație și patiserie”. Aici, Doctor Fursec – producător de fursecuri, prăjituri și alte tipuri de cofetărie a câștigat premiul categoriei cu fursecurile steluțe cu gem de zmeură și glazură, comercializate sub brandul Secretul Bunicii. Premiul Special al Juriului a fost acordat brutăriei Pan Artisan pentru pâinea Spelta cu prune și nuci, iar IBA București a câștigat premiul pentru Sănătate cu produsul biscuiți cu cacao, fără zahăr.

castigatori gustul ales

Premiile câștigate de fiecare brand în parte reprezintă încă o confirmare a calității produselor, atestată de un juriu competent. Premiul constă în utilizarea siglei „Gustul Ales” pe ambalaj (o bulină galbenă) și ajută la diferențierea față de alte produse similare. În plus, ambalajele care au această siglă atrag atenția consumatorilor la raft.

Toate produsele participante se bucură de o vizibilitate amplă pe parcursul desfășurării concursului, fiind promovate în presă și în social media. După anunțarea premiilor, organizatorii îi ajută pe câștigători să marketeze corect primirea trofeului, pentru a-și consolida și mai bine poziția pe piață. Câștigătorii edițiilor anterioare au remarcat o creștere a vânzărilor, ca urmare a promovării efectuate în cadrul campaniei înainte și după înmânarea premiilor, dar mai ales datorită amplasării siglei pe ambalajele lor.

Despre concursul „Ora de bun gust”

RO.aliment premiază produsele care pot dovedi că sunt fabricate în România și care îndeplinesc o serie de criterii stabilite de juriul concursului (gust, miros, aspect, caracteristici tehnice și nutriționale, prezentare de marketing pentru consumator etc.). „Ora de bun gust” este un concurs unic în România, ce are ca scop testarea produselor fabricate în țară de către un juriu cu expertiză în domeniu. Din comitetul de jurizare al acestei ediții a făcut parte și Daniela Voica – Vicepreședinte ROMPAN, împreună cu Gabriela Mohan – Doctor Inginer Cercetare Centru Informare Tehnologica IBA.

gustul ales 2020

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.