- Făina românească, de calitate italienească, afacerea să-ţi crească!
Pizza. E cea mai simplă și cea mai complicată mâncare. Cu o istorie de sute de ani. Zeci de rețete. Și câteva secrete.
Pommodori, Pepperoni, Mozzarella, Prosciutto, Funghi .. combinațiile sunt infinite. Dar orice pizzar priceput îți va spune că cel mai important ingredient pentru o pizza gustoasă este făina.
Pentru că blatul face pizza, noi, cei de la 7Spice, am creat
prima gamă locală de făină profesională pentru pizza.
Am folosit toată experiența pe care o avem ca lider pe piaţa morăritului din România și priceperea experților noștri în măciniș și am colaborat cu maestrul pizzar Cătălin Secuian, fondatorul Pizzafest European Championship, pentru a crea o făină la nivelul calitativ al făinurilor italienești, dar la un preț accesibil.
CASTELANA – 3 sortimente de făină pentru toate tipurile de aluat de pizza
Pentru CASTELANA, am folosit grâu românesc atent selecționat, pentru a asigura continuitatea aprovizionării. Calitatea glutenului se păstrează astfel pe toată durata procesului tehnologic.
este o gamă completă, pentru toate tipurile de aluat de pizza.
Am cercetat, inovat și testat și am creat 3 sortimente, care acoperă toată plaja de pizza, toate tipurile de blaturi și procese tehnologice: Castelana Rossa, Castelana Blu și Castelana Verde.
… mai mult decât morărit