Camere frigorifice modulare și congelatoare Igloo de la GEMM

• Din experiența GEMM în domeniul refrigerării rezultă o serie completă de camere frigorifice modulare care se adaptează tuturor exigențelor. De înaltă calitate tehnologică, a fost creată atât o linie pentru conservarea și depozitarea produselor proaspete sau congelate, cât și una pentru congelare.

Marele avantaj al camerelor frigorifice și al congelatoarelor GEMM este cu siguranță ușurința cu care se pot asambla panourile, cu garnituri care permit alinierea perfectă a elementelor, însă nu trebuie subestimat nici faptul că se pot personaliza.

Panourile modulare termoizolate, cu grosime de 80 sau 100 mm, din tablă galvanizată albă, permit flexibilitate în ceea ce privește dimensiunile camerei frigorifice, iar posibilitățile de personalizare sunt diverse. Podeaua, în versiunea standard, este din tablă antiderapantă de culoare gri, care, la cerere, poate fi realizată și din oțel inoxidabil. Ușa, pe lângă versiunea standard cu balamale, poate fi și glisantă, zidită, semiîncastrată, sau varianta tip „tunel”.

GEMM

GEMM furnizează, de asemenea, unitățile frigorifice, ajutând la alegerea celui mai potrivit model pentru fiecare tip de cameră frigorifică, fie că este monobloc, suprapus sau la distanță, toate fiind caracterizate de performanța ridicată și un nivel de zgomot redus.

Nu în ultimul rând, este posibilă accesorizarea camerelor frigorifice cu rafturi modulare cu 4 plăci perforate, în varianta din oțel inoxidabil sau din aluminiu și polietilenă, cu o adâncime de 40 sau 50 cm.

Calitatea superioară a materialelor și compatibilitatea cu exigențele fiecărui client, designul elegant, funcționalitate înaltă, toate fac din echipamente frigorifice dezvoltate de compania GEMM alegerea ideală pentru profesioniștii din panificație, patiserie, cofetărie și catering.

GEMM

Dulap pentru dospire controlată Planet

Constituite din panouri de 70 mm grosime din tablă galvanizată albă, aceste dulapuri garantează flexibilitate în adaptarea la toate spațiile, datorită modularității echipamentului. Un mare plus este reprezentat de sistemul de umidificare prin injecție ciclică, care creează un abur uscat (în jur de 150/180°C), care nu udă nici dulapul, nici produsul.

GEMM

Astfel, dulapurile cu dospire controlată Planet oferă posibilitatea programării temperaturilor, a umidităţii şi a momentului optim pentru dospire, prin simpla gestionare de la panoul de comandă. Pot fi setate fazele de răcire, conservare, dospire și menținere, cu posibilitatea de a stoca 100 de programe și de a salva 10 preferate, gestionând temperatura, umiditatea și ventilația, creând mediul ideal pentru fiecare produs, în funcție de preferințele operatorului și de nevoile produsului în sine. În plus, panoul de ultimă generație oferă o diagnosticare imediată a celulei în sine.

Produsul va fi gata de coacere la ora prestabilită, garantând o organizare și o gestionare excelentă a timpului și un control continuu al tuturor factorilor implicați în ciclul de producție, permițând economisirea agenților de dospire, controlarea gradul de fermentare a produsului și calitatea acestuia precum și  evitarea muncii de noapte, datorită gestionării automate. Toți acești factori  duc la creșterea profitabilității.

Posibilitatea de a seta ciclurile de lucru în funcție de preferințele operatorului și de cerințele produsului însuși permite un control mare asupra procesului de fermentare, ceea ce face din dulapul pentru dospire GEMM echipamentul ideal pentru utilizarea în laboratoarele de patiserie, panificație și pizza.

Gama completă de echipamente GEMM vă este oferită în România de către Nova Pan SRL.

Articol tradus și editat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: New Runner – Răcire prin șoc termic

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.