Detaliul face diferența – divizoarele de la Vitella

• În 2009 compania Vitella proiecta și dezvolta o linie de echipamente de divizare a aluatului care se distingeau prin designul inovator, prin liniile curate și inconfundabile.

De atunci, pentru sectorul de panificație s-au impus aceste divizoare unice nu numai prin design, ci și prin tehnologia înaltă folosită în dezvoltarea lor. Niciun detaliu nu a fost lăsat la voia întâmplării, fiecare aspect a fost luat în considerare, pentru a oferi clientului un aparat de încredere, sigur și cu un design de excepție, pentru cele mai bune rezultate.

Detaliul face diferența - divizoarele de la Vitella

Mai multe forme, o singură mașină – Presele cu grătar interschimbabil

Disponibile în 3 versiuni: manuală, semiautomată și automată, divizoarele de aluat de la Vitella pot fi echipate cu diferite tipuri de grătare pentru a extinde posibilitățile de tăiere. Sistemul rapid și eficient de înlocuire a grătarelor permite obținerea de forme de tăiere și dimensiuni diferite cu același echipament de divizare.

Detaliul face diferența - divizoarele de la Vitella

Gama de accesorii puse la dispoziție de Vitella oferă posibilitatea de personalizare a echipamentului de divizare pentru a îndeplini toate exigențele utilizatorului în ceea ce privește productivitatea, siguranța în utilizare și mentenanța.

Un mare plus al divizorului de la Vitella îl reprezintă și faptul că, într-un singur pas, se poate regla presiunea exercitată de presă asupra aluatului pentru o gestionare mai bună a degazării acestuia. Totodată, folosirea divizoarelor de la Vitella garantează un mediu de lucru mai sănătos, fiind dotate cu un sistem de garnituri de etanșare care limitează eliberarea de reziduuri de făină în timpul ciclului de producție.

Detaliul face diferența - divizoarele de la Vitella

Nu este de neglijat nici faptul că mentenanța echipamentelor de la Vitella este facilitată de cele două panouri mari din față și spate, detașabile. Acestea permit accesul la spațiul interior, ceea ce permite îndepărtarea periodică a reziduurilor de făină și a eventualelor bucăți de aluat. Opțional, se poate prevedea și deschiderea celorlalte panouri, pentru o curățare minuțioasă a interiorului echipamentului.

Grupul Waico ( White Art Italian Companies ) reunește cele mai importante companii italiene din domeniul echipamentelor pentru sectorul de panificație precum Vitella, Starmix, Effedue și Flamic, care dezvoltă sisteme profesionale preferate de cei mai buni reprezentanți ai artei albe din întreaga lume.

Echipamentele dezvoltate de compania Vitella sunt distribuite în România de către Nova Pan Brașov.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și:Kürtős Kalács – un desert tradițional

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.