Ro.aliment SHOW: Provocări și beneficii în sectorul alimentar

  • În perioada 17-21 mai are loc unul dintre cele mai complexe evenimente dedicate noutăților din industria alimentară și a suplimentelor alimentare. Ro.aliment SHOW se va desfăşura online, pe zoom

„Tendințe și inovație în industria de panificație”, „Brutăria rustică artizanală la nivel industrial”, ,,Pâinea, un aliment esențial pentru o alimentație sănătoasă” sau ,,Soluții pentru reformularea produselor de panificație” sunt doar câteva din temele provocatoare care vor fi prezentate și supuse dezbaterii la RO.aliment SHOW 2021.  Acesta este un complex eveniment al anului dedicat noutăților din industria alimentară și a suplimentelor alimentare.

Sub genericul „Provocările și beneficiile momentului în sectoarele alimentare – integritate, lecții, soluții, obstacole, tendințe”, Ro.aliment SHOW, aflat la a 5-a ediție, va avea loc, online, pe zoom, în perioada 17-21 mai. Grupează 5 webinarii într-un singur eveniment și are invitați speakeri din țară și străinătate. În total propune 50 de teme de maximă actualitate în domeniile alimentare. Cele 5 zile cuprind și workshopuri tehnice cu teme actuale acoperind întreg lanțul tehnologic specific.

20 mai este ziua dedicată panificaţiei, dulciurilor şi produselor alternative

Sectorului panificație îi este dedicată ziua a patra a webinariilor. 10 prezentări specifice industriei de panificație și industriei dulciurilor vor avea loc în 20 mai în cadrul evenimentului online. Iată câteva dintre temele abordate:

  • Brutăria rustică artizanală la nivel industrial;
  • Pâinea, un aliment esențial pentru o alimentație sănătoasă, cu medicul nutritionist Mihaela Bilic
  • Conservanți naturali pentru o mâncare mai curată
  • Noutăţi IFS Food versiunea 7
  • Soluţii pentru reformularea produselor de panificaţie
  • Acizii grași trans lămuriri legislative

„Într-un singur loc veți putea întâlni producătorii, distribuitorii industriei alimentare și a suplimentelor alimentare, reprezentanți ai companiilor din România, dar și din Europa, le veţi putea pune întrebări și primi oferte personalizate pentru afacerea dumneavoastră”, este propunerea organizatorilor pentru participanți.

Mai multe amănunte și formularul de înscrire la RO.aliment SHOW 2021 pot fi găsite  AICI

 

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.