Pâine scandinavă, la modă și în Franța

• Compania franceză de fabricare a produselor de panificație Bridor a lansat o pâine nouă, inspirată de pâinea de secară tradițională din Europa de Nord.

Bridor este un brand cunoscut în toată lumea, pentru pâinea și produsele de panificație inovative, care țin cont de cererile consumatorului modern. Nordic Loaf se produce pe baza unei rețete care are ca ingrediente făină de hrișcă, făină de secară, grâu malț și orz malț și care oferă gust și satisfacție consumatorului pretențios.  Pâinea de 330g are o coajă crocantă din semințe de susan alb, mac și in galben. Pâinea  furnizează oligoelemente esențiale, iar semințele adaugă aromă, textură și crește atractivitatea produslui. Loaf Nordic oferă baza perfectă pentru o gustare sau o masă mult mai substanțială pe tot parcursul zilei.

Tendința pentru bunurile scandinave este la modă în Marea Britanie  și Franța , unde consumatorul caută mărfuri fabricate în nordul continentului,  de la mobilier la alimente. De altfel pâinea nordică a ajuns un trend pentru bucătarii care folosesc acest produs în creațiile lor.  Această ofertă recentă se adresează celor care caută opțiuni cu gluten scăzut și produse de panificație care oferă o aromă suplimentară. Nordic Loft  oferă un gust satisfăcător de malț și un aspect perfect pentru a face sandwich-uri „deschise” la modă – cunoscute sub denumirea de tartine în Franța. Livrat congelat, Nordic Loft  necesită dezghețare timp de până la 10 minute înainte de a fi încălzit la 200 ° C timp de 11-13 minute. Furnizată în cutii de 26 de unități și paleți de 32 de cutii, pâinea este ideală pentru restaurante, hoteluri și magazine de alimentație, precum și pentru  clienții din industria retail-ului.

Bridor a fost înființată în Franța, este o casa de panificație și pâine care are un patrimoniu și expertiză de lungă durată. Bridor se inspiră din întreaga lume pentru a livra produse noi și interesante, care se adresează unui public internațional.

sursa: worldbakers.com

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.