O nouă ediție de top CARNEXPO Grill

• În perioada 5-6 mai 2022, pe litoralul Mării Negre, la Phoenicia Blue View Resort din Olimp, va avea loc o nouă ediție de top CARNEXPO Grill.

Într-o locație premium, la Phoenicia Blue View Resort din Olimp, cel mai important eveniment gastronomic din România, CARNEXPO Grill, elimină încă o dată barierele formale, facilitând socializarea în aer liber, la un grătar și un pahar de vin, a specialiștilor din industria alimentară, HoReCa și retail.
Având ca scop declarat promovarea produselor locale românești, prima ediție a CARNEXPO Grill a avut loc în anul 2020 și a reunit peste 200 de specialiști și pasionați ai principalelor segmente din industria alimentară și a băuturilor, HoReCa și retail.
Ediția din 2021 a ajuns la un număr record de peste 1500 de specialiști participanți, speakeri profesioniști din domeniu, prezentări, degustări de produse și demonstrații tehnologice de profil, precum și standuri expoziționale pentru carne, preparate din carne, bere, vinuri, condimente, uleiuri, salate, lactate, dulciuri, snacks-uri, înghețată, sucuri, echipamente și utilaje tehnologice, confirmând astfel importanța evenimentului pentru industria alimentară.

Cu ce ne așteaptă CARNEXPO Grill ediția aceasta

CARNEXPO Grill

Și de această dată la CARNEXPO Grill vor fi prezenți reprezentanți ai marilor companii de profil din domeniul procesării de carne, chefi renumiți, producători de băuturi, importatori, exportatori și distribuitori din industria agroalimentară.
Noua ediție CARNEXPO Grill ne oferă, pe lângă prezentări de produse alimentare, concursuri și show-uri culinare de excepție, demonstrații susținute de specialiști bucătari, brutari și patiseri, demonstrații de tranșare a cărnii și lansarea sezonului de grătar prin degustări de produse și preparate destinate gătirii pe grill.
Nu vor lipsi nici conferințe, prezentări, discuții și dezbateri libere pentru promovarea sectorului agroalimentar și a produselor locale românești cu cei mai importanți reprezentanți din segmentul HoReCa și retail.

Soluții inovatoare pentru industria alimentară

Un rol important în cadrul evenimentului CARNEXPO Grill îl are prezentarea tehnologiilor de ultimă oră și soluțiilor inovatoare pentru industria alimentară.
Astfel s-a decis ca la ediția din anul acesta să se promoveze mai mult segmentul de tehnologie prin prezentarea de furnizori de utilaje, echipamente și ingrediente pentru industria alimentară (carne, lapte, panificație, produse vegetale, băuturi).

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citește pe Arta Albă și: CARNEXPO Grill 2021, cel mai mare eveniment gastronomic al anului, a lansat Burgerul de aur

 

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.