INDAGRA şi INDAGRA FOOD

Cel mai mare târg din România dedicat produselor şi echipamentelor din domeniile agricol, alimentaţie, băuturi alcoolice şi non-alcoolice şi-a deschis astăzi porţile.

Perioada de desfăşurare a evenimentului este din 31 octombrie până în 4 noiembrie 2018.

Programul de vizitare este între orele 09:00-19:00 în primele patru zile, iar în ultima zi, duminică, târgul va fi deschis până la ora 16.00.

Evenimentul are loc în cadrul Centrului Expoziţional Romexpo, într-unul din noile spaţii expoziţionale pe care Romexpo le-a inaugurat în toamna anului 2017: Pavilionul B2, Pavilionul C1 precum şi pe platformele exterioare.
Peste 750 de companii, dintre care peste 200 din industria alimentară și din domeniile conexe, îşi vor prezenta produsele şi serviciile, dar şi activităţile conexe (seminarii, conferinţe, mese rotunde), pe parcursul a cinci zile de expoziţii, în cadrul evenimentelor INDAGRA, INDAGRA FOOD, EXPO DRINK, concepute şi organizate de ROMEXPO împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR).
La eveniment vor fi prezente firme din 25 de ţări dintre care amintim: Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Suedia și Turcia.

Pe o suprafaţă de peste 64.000 de metri pătraţi, cei mai mari producători şi importatori aduc în atenţia publicului noutăţi din: agricultură, horticultură, zootehnie, alimentaţie publică şi băuturi.
Cu acest prilej va avea loc ciclul de conferințe „Centenarul produselor românești”. În cadrul cărora, specialiști din industria agroalimentară vor vorbi despre dezvoltarea și promovarea produselor realizate în România.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.