Expo GastroPan la a 13-a ediție

• Specialiștii din HoReCa, gelaterie, cofetărie și panificație se pregătesc de a 13-a ediție de GastroPan.

Între 3 – 5 Aprilie 2022, la Centrul Lux Divina din Brașov, are loc expoziția GastroPan, pentru specialiștii din domeniile HoReCa, gelaterie, cofetărie și panificație.
Aflată la a 13-a ediție, expoziția GastroPan 2022 concentrează într-un singur loc soluții și tehnologii pentru managerii, operatorii și specialiștii din piața de profil.

Eveniment cu și pentru specialiști

Mari branduri internaționale, cu standuri proprii sau reprezentate de distribuitori autohtoni, își vor expune întreaga gamă de echipamente, ingrediente, concepte, soluții și tehnologii care vor putea fi descoperite de vizitatorii GastroPan 2022.
Totodată, vor fi prezente și nume nou intrate pe piața de profil, oferind soluții inovatoare și competitive în domeniu.

Noi linii profesionale la GastroPan 2022

GastroPan 2022Vizitatorii standurilor expoziției vor descoperi numeroși furnizori din țară și străinătate, care oferă linii pentru bucătării profesionale, linii de procesare și coacere cu funcții multiple. GastroPan aduce în prim plan tehnologii prin care se poate obține o gamă variată de produse cu un singur utilaj, optimizând astfel costurile și diversificând producția, nefăcând rabat la calitate.

Tehnologii Eco

Tehnologiile Eco sunt din ce în ce mai căutate, astfel managerii și specialiștii prezenți la GastroPan 2022 vor avea ocazia să descopere oferta furnizorilor de utilaje care s-au concentrat pe eficientizarea liniilor de producție prin reducerea consumului de energie.

Concursuri GastroPan 2022

GastroPan 2022Talentul și creativitatea în gastronomie, cofetărie și panificație vor fi jurizate și premiate la concursurile desfășurate în cadrul GastroPan.
Grupate în trei secțiuni competiționale, gastronomie, cofetărie și panificație/patiserie, concursurile impulsionează și promovează afacerile din domeniu. Concurenții vor fi recompensați cu diplome, cupe și medalii, iar companiile pe care le reprezintă vor beneficia de mediatizare gratuită atât în presa de specialitate, cât și prin mijloacele media prezente la eveniment.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citește pe Arta Albă și: De ce iubim ciocolata?

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.