Gama nouă de coloranți alimentari de la Cofetarul Isteț

, brandul de Ustensile și Accesorii de lucru, îți livrează direct în Laboratorul de producție, Două Noi Game de Coloranți Alimentari!
Coloranții, lansați de producătorul Pavoni Italia, au fost realizați pornind de la cerințele maeștrilor cofetari și ciocolatieri de renume și testați împreună cu aceștia. De aceea, Te invităm să îi folosești cu încredere!

Coloranți Alimentari Pudră, Hidrosolubili – ABSOLUTE

Gama Profesională ABSOLUTE cuprinde o paletă de 11 Coloranți Hidrosolubili cu nuanțe foarte intense. Aceasta a fost studiată și special creată pentru Zahărul Artistic, dar este ideală și pentru alte tipuri de produse alimentare.
Este suficientă folosirea unei cantități reduse de colorant și se vor obține culori intense!
Coloranții pot fi utilizați la nuanțarea sau colorarea în masă sau pe suprafețe.

Sunt recomandați pentru a colora sau nuanța:
• zahăr artistic sau izomalt;
• produse semifreddo, înghețată, mousse-uri cu conținut redus de grăsimi;
• Macarons sau Meringue (bezea);
• glazuri, gelatine sau jeleuri;
• decoruri din paste de zahăr sau marțipan, pastilaj sau Royal Icing;
• cocktail-uri sau alte produse lichide…

Coloranții sunt solubili în apă sau alcool, pentru a fi apoi adăugați în compoziții sau pe suprafața produselor ce trebuie colorate.
Nu pot fi utilizați pentru colorarea ciocolatei sau altor produse cu un conținut ridicat de grăsimi!

Modalități de utilizare:
1. Pentru colorarea preparatelor în masă – se adaugă direct în compoziții.
2. Pentru nuanțarea decorurilor din paste de zahăr, pastilaj sau Royal Icing, pe suprafețe – utilizând o pensulă, se aplică în stare naturală sau diluați cu alcool alimentar.

Coloranți Alimentari Pudră, Liposolubili – CHOCOLART

Gama Profesională CHOCOLART este formată din 11 Coloranți Liposolubili cu nuanțe foarte intense. Aceasta a fost studiată și special creată pentru colorarea Untului de Cacao și a Ciocolatei, dar este ideală și pentru alte tipuri de mase grase.
Este suficientă folosirea unei cantități reduse de colorant și se vor obține culori intense!
Coloranții pot fi utilizați la nuanțarea sau colorarea produselor, în masă sau pe suprafețe.

Sunt recomandați pentru a colora sau nuanța:
• praline, produse din ciocolată, unt de cacao;
• creme și aluaturi cu un conținut ridicat de grăsimi;
• glazuri pentru torturi sau deserturi;
• produse semifreddo, înghețată, mousse-uri;
• decoruri din paste de zahăr sau marțipan etc.

Coloranții sunt solubili în grăsimi lichide sau în alcool, pentru a fi apoi adăugați în compoziții sau pe suprafața produselor ce trebuie colorate.

Modalități de utilizare:
1. Pentru colorarea ciocolatei în masă – se adaugă în ciocolata topită.
2. Pentru nuanțarea ciocolatei pe suprafețe – se dizolvă în untul de cacao topit; se aplică, cu pensula sau cu Pistolul pentru pulverizarea ciocolatei, pe interiorul cavităților matrițelor, înainte de umplerea acestora cu ciocolată.
3. Pentru nuanțarea decorurilor din paste de zahăr sau pastilaj, pe suprafețe – utilizând o pensulă, se aplică în stare naturală sau diluați cu alcool alimentar.

Vezi magazinul online www.cofetarulistet.ro
Telefon:  0268 331 332

Articol realizat de Gabriela Poteraș, Director Adjunct Nova Pan

spot_img

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Instagram

spot_img

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.