Expo GASTROPAN – amânată pentru primăvara 2021

Expo GASTROPAN se amână din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19 în România şi la nivel mondial. Astfel, în urma consultărilor purtate de organizatori cu expozanții, vizitatorii și partenerii, s-a decis, de comun acord, amânarea Expoziției Internaționale GASTROPAN pentru primăvara anului 2021.

Conform organizatorilor, noua dată a expoziţiei GASTROPAN va fi publicată în curând şi comunicată prin toate mijloacele media.

Ediția a XII-a a expoziției internaționale GastroPan era programată inițial să se desfășoare la Expo Arad în luna martie, fiind amânată ulterior pentru luna iunie, pe fondul izbucnirii pandemiei. Apoi, datorită menținerii restricțiilor privind organizarea de târguri și expoziții în spații închise, precum și din dorința de a proteja atât sănătatea participanților, cât și afacerile expozanților și vizitatorilor, organizatorii au fost nevoiți să amâne din nou expoziția, pentru primăvara anului viitor.

“Este o situație pe care nu o putem influența și la care trebuie să ne adaptăm cu toții. Mulțumim pe această cale în special expozanților și partenerilor, care au dat dovadă de înțelegere pe parcursul consultărilor intense care au dus la un consens în privința reprogramării expoziției. Amânarea pentru primăvara anului viitor ne permite să menținem eficiența evenimentului în rândul afacerilor pe care le unește și în același timp ne acordă timpul necesar minimalizării riscurilor aduse de pandemie”,  a explicat Jakab Boróka, Project Manager Expo GastroPan.

Expo GastroPan este unul dintre evenimentele de marcă ale sectorului de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est şi atrage, an de an, mii de expozanţi şi specialişti din domeniu.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente