De Ziua Mondială a Pâinii – 16 Octombrie 2021

•Firma Nova Pan și Asociația non-profit „Spic de Inimi” marchează Ziua Mondială a Pâinii de anul acesta printr-o campanie de ajutorare a persoanelor cu nevoi.
•Campania ,,Dăruiește din inimă” constă în donarea unor pachete cu produse de panificație și patiserie, către: persoane nevoiașe, persoane fără adăpost, bătrâni și familii defavorizate, din județul Brașov.

De Ziua Mondială a Pâinii – 16 Octombrie 2021, Nova Pan și Asociația non-profit „Spic de Inimi”, organizează Campania „Dăruiește din inimă”, o acțiune întreprinsă cu scopul ajutorării unora dintre semenii noștri aflați în mari nevoi.

Firma Nova Pan și Asociația non-profit „Spic de Inimi” și-au propus să marcheze astfel această zi importantă la nivel mondial. Campania ,,Dăruiește din inimă” constă în donarea unor pachete cu produse de panificație și patiserie către: persoane nevoiașe, persoane fără adăpost, bătrâni și familii defavorizate, din județul Brașov.

Acțiunile de donare se vor desfășura pe parcursul mai multor zile: vineri, 15 octombrie, marți, 19 octombrie și miercuri, 20 octombrie, în colaborare cu Fundația ,,Bucuria Darului”.

De Ziua Mondială a Pâinii – 16 Octombrie 2021, pachetele cu produse vor fi livrate, de organizatorii campaniei, către Fundația „Bucuria Darului”, din Brașov, care se va ocupa la rândul ei de distribuirea acestora, direct persoanelor neajutorate, pe care cea din urmă le susține în mod constant.

„Vineri, 15 octombrie, 102 persoane aflate în nevoi vor primi pachete cu produse realizate și furnizate de sponsorii și partenerii noștri din această Campanie.
În zilele de 19 și 20 octombrie, alte 364 de persoane, respectiv 136 de familii aflate și ele în evidențele Fundației «Bucuria Darului», se vor putea bucura de aromele specifice diverselor produse proaspete de panificație și patiserie, realizate de producători de renume din zona noastră și din împrejurimile Brașovului.
Pachetele cu produse vor fi înmânate persoanelor care au nevoie de sprijin, fie în mod direct, fie la domiciliu, prin intermediul Fundației «Bucuria Darului». Toate produsele, pe care le vom oferi în cadrul acestei acțiuni umanitare, vor fi ambalate individual pentru a îndeplini condițiile igienico-sanitare, dar și pentru a-și păstra prospețimea mai mult timp.
Dorim să mulțumim Fundației «Bucuria Darului» pentru sprijinul acordat în distribuirea  pachetelor cu produse și tuturor producătorilor care ne sunt alături în această campanie umanitară: Cofetăria Andrei din Brașov, Pensiunea Mama Cozonacilor din Bran, Cofetăria Saray din Brașov, Brutăria Diószegi din Sfântu Gheorghe, Brutăria Melange din Brașov, Brutăria Braldico din Târlungeni, Harmopan din Miercurea Ciuc.
Astăzi trecem prin momente grele și urâte. De aceea ne dorim ca prin această acțiune să dăruim câte un «bob» de bucurie, din spicul nostru de inimi, celor care au nevoi și mai mari în aceste vremuri dificile”, subliniază Gabriela Poteraș, Vicepreședinte în cadrul Asociației „Spic de inimi” și Directorul Adjunct al companiei Nova Pan din Brașov.

Citește mai multe despre proiectele susținute de Nova Pan și Asociația non-profit „Spic de Inimi” pe Arta Albă – Arta Albă susține Proiectul „Cultivăm Educația”

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.