Arta Albă susține Proiectul „Cultivăm Educația”

Bursele de studiu pe anul 2020 au fost acordate

Arta Albă este partener al Asociației SPIC DE INIMI. Împreună desfășurăm Proiectul „Cultivăm Educația”, ce are ca obiectiv susținerea educației. Proiectul vizează elevii și studenții defavorizați, precum și tinerii înzestrați, care își doresc să facă performanță într-un anumit domeniu, dar care nu au resursele necesare. Asociaţia a acordat cinci burse de studiu pentru studenți și elevi, pentru o perioadă de maxim cinci ani. Astfel, cei cinci tineri vor primi lunar sume cuprinse între 500 și 1000 lei/ persoană.

Etapa de depunere a dosarelor de aplicare s-a încheiat în 31 iulie 2020

Timp de o lună s-au desfășurat mai multe etape de selecție, precum și întruniri ale membrilor comisiei: preselecția dosarelor, interviuri online, selecția finală. Dincolo de respectarea regulamentului de acordare a burselor, comisia a avut parte și de încărcare emoțională, deoarece candidații au demonstrat determinare și perseverență, oferind adevărate lecții de viață. Tot ei au fost cei care au dovedit, încă o dată, că dificultățile sunt cele care ne pun la încercare, șlefuind astfel „diamantele” ascunse.

Proiectul s-a bucurat de vizibilitate ridicată, fiind depuse un număr mare de dosare. Astfel, a fost reconfirmat faptul că nevoia de finanțare a educației în țara noastră este foarte mare. „Aveți în voi puterea de a vă schimba soarta și de a duce la bun sfârșit proiectele în care credeți, atunci când vă implicați cu toată ființa. Nu renunțați. Când faceți ceva din toată inima, cu siguranță veți izbândi, în cele din urmă. Cu toții avem nevoie de educație, România are nevoie de oameni educați” este mesajul transmis de Ciprian Brebeanu, vicepreședintele Asociației SPIC DE INIMI.

spic de inimi

Promisiunea rămâne promisiune!

Chiar dacă pandemia a adus dificultăți în economie, și nu numai, Asociația SPIC DE INIMI și-a respectat promisiunea, reușind astfel să ducă la bun sfârșit Proiectul „Cultivăm Educația” 2020. Cele cinci burse de studiu acordate au fost publicate pe site-ul Asociației SPIC DE INIMI, în secțiunea „Vreau să învăț”, la data de 31 August 2020.

„Felicitări bursierilor pentru parcursul educațional de excepție, în ciuda adversităților. Le mulțumim din inimă pentru încrederea acordată proiectului în care suntem parteneri. De asemenea, le transmitem gândurile noastre de bine, cu îndemnul de a nu se opri din învățat.”, este mesajul Aociației SPIC DE INIMI.

Având în vedere numărul ridicat de participanți,asociația își propune să sprijine financiar și alți tineri care dovedesc că au puterea de a-și schimba soarta, cu sloganul Cu toții suntem inimi prinse într-un spic. Suntem un spic de inimi.”

Implică-te și tu!

Poți susține Proiectul „Cultivăm educația” astfel:

  • fie ca persoană fizică, redirecționând cei 3,5 % din impozitul pe venit,
  • fie ca persoană juridică, prin sponsorizarea cu 20% din impozitul pe profit/venit microintreprindere sau donație. Prin completarea unui simplu formular, care nu te costă nimic, poți schimba în bine destinul unui copil sau al unui tânăr.

SPIC DE INIMI este o asociație nonprofit independentă și total transparentă. A fost înființată din dorința de a ajuta tinerii și are ca scop prioritar investiția în educație.

„Am început să ajutăm persoane cu diferite nevoi încă de acum 15 ani, din 2005, având ca partener principal compania Nova Pan. La începutul anului 2019, din dorința de a ajuta eficient, ne-am redefinit obiectivele, educația devenind o prioritate în proiectele Asociației SPIC DE INIMI. Formăm o echipă dedicată, cu oameni animați de aceleași idealuri. Oameni care cred în aceleași valori. Oameni care nu pot rămâne indiferenți. Dăruim o parte din timpul și resursele noastre financiare celor care au nevoie, realizând o muncă de voluntariat. Vrem să recâștigăm încrederea semenilor noștri în scopurile nobile. Credem că atunci când îi ajutăm pe cei de lângă noi, ne ajutăm pe noi înșine.”, a declarat Adina Boghean, președintele Asociației SPIC DE INIMI.

spic de inimiMai multe detalii despre Asociația SPIC DE INIMI și Proiectul „Cultivăm Educația” poți obține vizitând site-ul www.spicdeinimi.ro, trimițând email la contact@spicdeinimi.ro, sunând la 0268.331.332, 0751.020.232, 0787. 425.410 sau scriind direct la sediul Asociației SPIC DE INIMI, situat pe Str. Poienelor, nr. 2A, Brașov.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.