CIMAV – companie de referință pentru sectorul de panificație

• CIMAV s-a impus ca una dintre companiile de referință pentru sectorul cuptoarelor de pâine, pizza și patiserie încă din 1959, anul înființării primei fabrici.

În cei peste 60 de ani de existență și odată cu succesiunea generațiilor, valorile CIMAV au rămas neschimbate. Această consecvență a asigurat succesul companiei, care și-a atins obiectivele, devenind astăzi un lider de necontestat în sectorul cuptoarelor de panificație.

Cimav

Numeroasele colaborări dezvoltate în timp au făcut posibilă recunoașterea companiei CIMAV la nivel mondial, având o rețea impresionantă de distribuitori în diferite zone ale lumii.
De-a lungul anilor, misiunea permanentă a companiei CIMAV a fost de a promova în lume excelența și calitatea „Made in Italy“, investind în cercetare și în dezvoltarea materialelor de ultimă generație, lucru posibil prin utilizarea unei rețele de furnizori de top. Astfel CIMAV a dobândit capacitatea de a crea un produs care să fie imbinarea perfectă între cercetările și experiența acumulată, cu tendințele actuale de design și utilizarea celor mai avansate tehnologii.

Cuptoare profesionale pentru panificație, pizza și patiserie

Să creeze puntea perfectă între trecut și viitor: acesta a fost atuul care a permis companiei CIMAV să își consolideze de-a lungul anilor poziția pe piața de profil cu cuptoarele sale profesionale pentru panificație, pizza și patiserie.
Un alt aspect fundamental care a contribuit la dezvoltarea brandului CIMAV în Italia, dar și în străinătate, a fost capacitatea de a crea parteneriate puternice și de durată, bazate pe relații solide, ca în cazul Novapan Brașov, cu care CIMAV colaborează de mai bine de 20 de ani.

Gama de cuptoare CIMAV este variată, dar în topul preferințelor clienților din România rămân cuptoarelor rotative, ideale pentru a coace pâine și produse de patiserie.
În ultimii ani, compania a investit foarte mult și în linia de cuptoare modulare, care au făcut recent obiectul unei reconfigurări atât din punct de vedere al structurii, cât și a materialelor. Este cel mai versatil cuptor și, de asemenea, cel mai popular în rândul clienților CIMAV.

Cuptorul modular CIMAV

Rezistențele puternice asigură produsului o coacere uniformă și delicată, cu respectarea strictă a proprietăților acestuia. În plus, cu unitățile modulare CIMAV se poate atinge o temperatură de coacere de 400°C, ceea ce face ca aceste cuptoare să fie potrivite atât pentru patiserie, cât și pentru pâine și pizza.Cimav

Este, de asemenea, cuptorul care se poate personaliza în funcție de nevoile specifice ale clientului, prin exploatarea puterii generatoarelor de abur pentru coacerea optimă a pâinii sau prin adaptarea înălțimii suportului de coacere în funcție de produsul de copt.
Într-un singur cuptor interactiv, CIMAV oferă o experiență de coacere adaptată cerințelor clientului, cu 50 de programe diferite de coacere, care pot fi presetate în noul display grafic de 2,8”.
În plus, datorită noului controler, este posibil să se reducă consumul de energie prin utilizarea funcției Eco care scade consumul de energie electrică cu până la 50%, asigurând o mai mare sustenabilitate energetică.

Temperatură controlată

Totodată, acest cuptor oferă posibilitatea unui dublu management al temperaturii: prin gestionarea temperaturii de coacere din partea superioară și partea inferioară simultan, sau prin gestionarea separată a temperaturilor din partea superioară și cea inferioară.
Cuptorul modular conceput și dezvoltat de CIMAV are toate atributele necesare pentru a se adapta necesităților clienților, de la designul simplu la calitatea copturii, precum și eficiența energetică și durabilitatea în timp.
„Un aliat valoros pentru toți reprezentanții artei albe, care va duce coptul la un alt nivel.“

Viziunea CIMAV este să investească în continuare în progres, promovând adoptarea acestor cuptoare inovative: superioare din punct de vedere tehnologic, durabile, și care garantează întotdeauna căldura potrivită pentru coacerea produselor. Scopul final este dezvoltarea unei comunități mondiale în jurul mărcii CIMAV care să determine profesioniștii, pasionații sau chiar amatorii să aprecieze calitatea oferită de cuptoarele CIMAV și garanția Made in Italy.

Articol editat de Redacția Arta Albă.

Citiți pe Arta Albă și: Sorgul, alternativă fără gluten pentru făina de grâu

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente