TAGLIAVINI, din 1934 alături de reprezentanții ARTEI ALBE

Dincolo de producția de cuptoare pentru panificație și patiserie, compania TAGLIAVINI este capabilă să conceapă, să dezvolte și să implementeze proiecte dedicate atât pentru uz industrial cât și pentru afaceri artizanale.

Din ce în ce mai mult, clienții doresc să înțeleagă procesul tehnologic și, mai ales, influența directă a tehnologiei asupra produsului finit. Pentru a se ridica la nivelul acestor exigențe TAGLIAVINI a creat un laborator intern numit T-LAB. Intenția acestui spațiu este de a oferi și mai multă transparență clienților interesați de echipamentele TAGLIAVINI, care își pot testa rețetele folosind direct tehnologia dezvoltată de compania italiană.

T-LAB inovație TAGLIAVINI

Laboratorul își deschide porțile celor din industria de panificație și patiserie, marilor retaileri, lanțurilor de distribuție precum și micilor producători artizanali,T-LAB cuprinzând toate echipamentele necesare într-un laborator de panificație, patiserie și pizzerie. De la malaxor, la mașini de divizat și format aluat, sau dospitoare, până la cele mai utilizate și vândute cuptoare: cuptoare rotative și cuptoare electrice, inclusiv cuptorul TRONIK, care este produsul emblematic al gamei TAGLIAVINI.

Cuptorul TRONIK

Cuptorul TRONIK acoperă peste 60% din vânzările companiei TAGLIAVINI. Este un cuptor care astăzi reprezintă, prin caracteristicile tehnice și performanță, un etalon al pieței de profil. Producătorul italian a reușit să sintetizeze într-un singur cuptor toate caracteristicile necesare unei linii de panificație: flexibilitate, dimensiune ideală, coacere optimă și un  consum de energie cu până la 40% mai redus față de produsele similare de pe piață.

Eficiență energetică

Chiar și pentru cuptoarele pe combustibili, scopul final al producătorului italian îl reprezintă eficiența energetică maximă, tradusă prin cât mai puține emisii posibile și excelente rezultate de coacere. Pentru reprezentanții industriei de panificație și patiserie alegerea de a combina gama tradițională de cuptoare cu ardere cu un cuptor electric cu performanțe excelente, înseamnă nu doar creșterea productivității, ci și un demers pentru protejarea mediului înconjurător.

De ce să alegi produsele TAGLIAVINI?

Clienții aleg gama de produse TAGLIAVINI pentru calitatea și reputația pe care producătorul italian le-a clădit cu pasiune în aproape 100 de ani de existență. Calitatea produselor din gama TAGLIAVINI  nu se rezumă doar la materialele și la tehnologia folosită la obținerea cuptoarele, ci este înțeleasă și în sensul calității la nivel de companie. TAGLIAVINI este o companie de încredere, care este pe termen lung alături de clienții săi, investește în cercetare și garantează un serviciu post-vânzare eficient.

Citește pe Arta Albă și: Coacerea unui Start-Up în tendinţele actuale

 

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.