Pâinea cu semințe, crakers cu in – câștigători „Gustul Ales 2021”

• Concursul „Ora de bun gust” și-a desemnat câștigătorii „Gustul Ales 2021”. Pâinea cu 10 semințe, checul aglutenic cu cacao și merișoare și creakers cu in sunt mărcile care și-au adjudecat premii la categoriile la care au concurat.

Concursul „Ora de bun gust”, aflat la ediția cu numărul șase, și-a desemnat recent câștigătorii „Gustul Ales 2021”. Produsele care au putut dovedi că au fost fabricate în România au intrat la jurizare și au fost premiate în cadrul unui nou concurs „Ora de bun gust”, organizat de RO.aliment.

Anul 2021 a adus o noutate în plus: pe lângă premiile la fiecare categorie au fost introduce și premii speciale: Noutate, Junior, Nutriție & Sănătate și Inova.

Printre câștigători: pâinea, checul, crakers

Trofeul „Gustul Ales 2021” la Categoria Pâine a fost dobândit de Oltina cu produsul Pâinea cu 10 semințe.

Premiul „Gustul Ales 2021”, Categoria Panificație – patiserie a fost adjudecat de Crakers cu in realizat de cei de la Pan Artisan.

Premiul special „Gustul Ales 2021”, Inova a fost atribuit celor de la IBA București pentru Chec aglutenic cu cacao și merișoare.

Categorii și subcategorii Concurs „Ora de bun gust”

Vă reamintim că în cadrul concursului „Ora de bun gust” au putut fi înscrise în concurs: produse de panificație și patiserie, brânzeturi, produse din carne crud-uscate, produse din carne fiert-afumate, preparate din pește și produse din legume-fructe procesate. Băuturile alcoolice vinuri, bere, băuturi alcoolice tari au putut de asemenea să intre în concurs.

Juriul Concursului „Ora de bun gust”

Membrii juriului au urmărit și punctat la fiecare preparat în parte: gustul, mirosul, caracteristica specifică fiecărei grupe de produse, aspectul, lista de ingrediente, dar și conținutul fișei tehnice a produsului.

Din juriu au făcut parte: Mihaela Bilic (Nutriționist), Denisa Duță (Director Științific IBA București), Vasile Ghimpu (Vicepreședinte FNDA degustător acreditat salamuri și cafea), Gabriela Mohan (Doctor inginer specialist industria alimentară), Dana Pop (Doctor Inginer industria alimentară, degustător acreditat brânzeturi, salamuri și cafea), Daniela Paraschiv (Doctor Inginer industria alimentară, degustător acreditat brânzeturi și salamuri) și Daniela Voica (Director Tehnic ROMPAN).

Decernarea premiilor a fost transmisă live pe pagina de Facebook RO.aliment. Lista completă a câștigătorilor la fiecare categorie și subcategorie se regăsește pe site-ul organizatorilor.

Câștigarea unui premiu în cadrul acestui concurs constituie o garanție a calității, organizatorii precizând că în urma premiilor acordate la edițiile anterioare firmele au remarcat o creștere a vânzărilor și o reușită în privința impunerii mărfurilor noi pe raftul supermarketurilor.

Articol realizat de Teodora Soare, Redactor Arta Albă

Citește pe Arta Albă și: Pâine cu maia, îmbogăţită cu roşii deshidratate şi ierburi de Provence

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.