Invitație la Concursul Cupa de Panificație a Mării Negre

Specialiștii în panificație din România sunt invitați la Concursul Cupa de Panificație a Mării Negre, „Panificație fără granițe”. Această competiție va avea loc în perioada 1-3 decembrie 2021, la VDNH, al doilea complex expozițional ca mărime din Moscova. Evenimentul este organizat sub auspiciile Organizației Cooperării Economice în Regiunea Mării Negre (BSEC).  România este membru cu drepturi depline în această organizație, coordonator fiind Federația Rusă.

Singura competiție relevantă în Regiunea Mării Negre

Cupa de Panificație a Mării Negre, „Panificație fără granițe” este singura competiție relevantă în Regiunea Mării Negre. Aici, echipele din diferite țări își pot demonstra abilitățile în panificaţie și pot face schimb de bune practici şi experiență. De asemenea, echipele  vor putea să-și prezinte propriile tradiții culturale ale regiunilor pe care le reprezintă.

Echipe formate din 3 persoane şi un membru al Juriului

„Fiecare stat membru BSEC va prezenta o echipă formată din 3 persoane și un membru al Juriului. Competiția este organizată în timp real în standuri echipate special pentru panificație (echipamentele și materialele sunt furnizate de partenerii tehnici ai evenimentului). După finalizarea programului competițional, fiecare echipă își va prezenta produsele Juriului. Proiectul a fost aprobat la Întâlnirea Grupului de Lucru al BSEC pentru IMM-uri (din 12 noiembrie 2020). Vă invităm și pe dumneavoastră să participați la acest eveniment. Dacă sunteți interesați să participați vă rugăm să ne comunicați pe mail, la adresa tehnic@rompan.ro, până în data de 01. 05. 2021, pentru a vă comunica mai multe informații pe acest subiect”, se arată în comunicatul semnat de Aurel Popescu, președintele ROMPAN.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.