Fonduri europene pentru panificație, patiserie, cofetărie

ROMPAN informează care sunt condițiile de eligibilitate pentru accesarea de fonduri europene conform OUG 130/2020. Sprijinul financiar este dedicat companiilor care desfășoară activități de producție amidon, produse morărit, pâine, biscuiți, prăjituri, macaroane și alte produse făinoase similare. Fondurile nerambursabile sunt în valoare de 50.000 – 200.000 euro/proiect, iar sesiunea de depunere a proiectelor va începe în noiembrie.

Activități eligibile:

• 1061 -Fabricarea produselor de morărit
• 1062 – Fabricarea amidonului si a produselor din amidon
• 1071 – Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor și a produselor conservate de patiserie
• 1072 – Fabricarea biscuiților și pișcoturilor, fabricarea prăjiturilor și a produselor conservate de patiserie
• 1073 – Fabricarea macaroanelor, tăiețeilor, cuș – cușului și a altor produse făinoase similare

Condiții de eligibilitate:

• companiile nu trebuie să fi fost afectate de deciziile emise de autoritățile publice în perioada stării de urgență sau, în caz contrar, să prezinte certificate CSU
• minim 1 an de activitate și profit din exploatare /2019 de minim 17.000 EURO sau 67.000 euro dacă doriți să solicitați grantul maxim de 200.000 euro
• menținerea activității curente pe o perioadă de minim 3 ani de la finalizarea implementării proiectului
• cofinanțare de 35,1% din valoarea proiectului sau 45,1% pentru regiunea București – llfov
• proiecte de achiziții, construire, dotare cu echipamente, servicii de consultanță și proiectare, etc.

ROMPAN și firma de consultanță S.C. REI FINANCE ADVISORS S.R.L. pot oferi sprijin în vederea evaluării eligibilității proiectelor. Cei interesați sunt rugați să contacteze ROMPAN pentru mai multe detalii.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.