Fabrică de panificație și patiserie FĂRĂ GLUTEN, deschisă la Arad

Pagotto, un brand italian cu veche tradiție în industria panificației și patiseriei FĂRĂ GLUTEN, a deschis o linie de producție în Arad. Investiția s-a ridicat la 1 milion de euro și proiectul urmează să se extindă în 2021. Produsele FĂRĂ GLUTEN realizate și comercializate de Pagotto sunt: blaturi de tort, creme pentru prăjituri, premixuri pentru pâine, blat de pizza, gogoși, clătite etc.

Produsele FĂRĂ GLUTEN sunt dedicate persoanelor care suferă de boala celiacă sau care au intoleranță la gluten. De asemenea, un alt segment de clienți este reprezentat de persoanele care își doresc să adopte un stil de viață sănătos și să consume produse FĂRĂ GLUTEN.

Linia de producție de la Arad este aproape în totalitate automatizată și are o capacitate lunară de producție de 16 tone. Echipamentele de ultimă generație și echipa nou formată vor face posibilă menținerea tradiției Pagotto de a fabrica doar bunătăți cu gust. Produsele fabricate la Arad vor ajunge atât pe piața internă, cât și la export.

pagotto premixuri fara gluten

Această investiție ne consolidează poziția de principal producător de panificație și patiserie FĂRĂ GLUTEN din România. Țara a fost aleasă pentru poziționarea geografică și pentru că poate acoperi o piață largă în această regiune. Noi încercăm în mod constant să aflăm care sunt tendințele și nevoile pieței, iar noua linie răspunde dorințelor clienților care vor să consume produse proaspete și sigure, realizate după rețetele familiei mele. Viitoarele investiții în modernizare și tehnologizare sunt o dovadă elocventă privind strategia companiei, aceea de a ne menține la cel mai înalt nivel de calitate, atât în ceea ce privește produsele, cât și în raport cu mediul de lucru și condițiile oferite angajaților,” a declarat Marco Pagotto, General Manager Pagotto România.

În 2021 fabrica de panificație și patiserie FĂRĂ GLUTEN urmează să își extindă liniile de producție și să angajeze încă 40 de operatori. De asemenea, compania este în căutare de specialiști cu un nivel de pregătire tehnică ridicat, precum și de absolvenți ai școlilor profesionale, a liceelor cu profil tehnic ori de tineri talentați, care își doresc să învețe și să se dezvolte în echipa Pagotto.

Povestea Pagotto a început acum mai bine de 60 de ani, în provincia italiană Treviso. Sergio Pagotto a transformat interesul pentru produse sigure și sănătoase într-un obiectiv important și a dezvoltat o gamă tot mai largă de produse FĂRĂ GLUTEN cu caracteristici organoleptice și alimentare unice. Astăzi, compania este condusă de fiul lui Sergio, Marco Pagotto, care continuă tradiția și respectă rețeta de familie și viziunea tatălui său.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.