Echipamentele KN de la Rheon

•Echipamentele KN de la Rheon sunt utilizate pentru obținerea produselor cu diverse umpluturi.

Echipamentele pentru obținerea de produse umplute KN 050, KN 171, KN 551, create de Compania Rheon, sunt mașini compacte cu ajutorul cărora se pot realiza produse alimentare de calitate superioară, cu umplutură în două sau chiar trei straturi.

Cornucopia KN 050, KN 171, KN 551 sunt potrivite pentru produse cu consistențe diverse cum ar fi aluatul de prăjituri, cremă de ciocolată, mochi (biluțele de orez), brânza, cartofii sau chiar carnea tocată.

Echipamentele KN de la Rheon

Se pot folosi în  cofetărie, patiserie, panificație pentru formarea diverselor produse cu umplutură, cum ar fi fursecurile, găluște cu prune, dar și pentru produse alimentare precum chiftele umplute, coltunași, quiche.

De asemenea, echipamentele sunt adaptate să formeze produse bicolore tip mozaic, spirală sau produse răsucite. Cu ajutorul acestor echipamente complet automatizate, de o înaltă precizie și eficiență, se poate obține o varietate nelimitată de produse alimentare și de cofetărie cu specific internațional.

Datorită panoului de control „Easy to see and Easy to use“ integrat, greutatea produsului, raportul umplutură-aluat și lungimea bucăților modelate pot fi modificate cu ușurință. În plus, se realizează o distribuire precisă și uniformă a umpluturii.

Echipamentele KN de la Rheon

Rheon – tehnologie performantă

Torahiko Hayashi a reușit în anul 1961 să dezvolte prima mașină automată pentru obținerea de produse umplute din lume. Astfel, în 1963, fondează Rheon Automatic Machinery Co., Ltd. În Utsunomiya, Prefectura Tochigi, cu scopul de a revoluționa producția de alimente la nivel mondial cu ajutorul tehnologiei pe care o dezvoltase.

Numele companiei vine din conceptul de reologie, știința fluxului, concept care stă la baza tehnologiei dezvoltate de către Hayashi.

În mai 1968, compania se extinde pe piața americană, pentru ca, începând cu 1974, să deschidă și o reprezentanță în Dusseldorf, Germania, pentru a deservi piața europeană, africană și Orientul Mijlociu. Cu fiecare an, compania se dezvoltă atât pe partea de mașini pentru produse umplute, cât și pe partea de divizoare de aluat.

În 2020 se inaugurează, în cadrul sediului central, Rheon Solution Center, o unitate de ultimă generație, care oferă servicii de consultanță unice în lume, pentru testarea celor mai recente modele de echipamente dezvoltate de companie.

Dacă în urmă cu 10 ani, echipamentele performante oferite de compania Rheon erau prohibitive pentru piața de profil din România, în ultimul timp, calitatea tehnologică de neegalat a convins și producătorii autohtoni. În anul 2022, Compania Rheon a vândut pe piața din România echipamente în valoare de peste 1 milion de euro, printre care și o linie complet automatizată pentru pizza.

Echipamentele KN de la Rheon

Produsele companiei Rheon le găsiți la Nova Pan SRL.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Divizorul de aluat Rheon–porționare precisă, pentru gramaj aproape identic. Ideal pentru aluaturile moi și foarte moi

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.