ThermoStar Classic – cuptor termic pe ulei de la Kornfeil

• Cuptoarele ThermoStar produse de compania Kornfeil sunt cuptoare termice pe vatră cu alimentare pe ulei. Cu ajutorul lor se pot obține produse coapte cu crustă perfectă, ca în cuptorul din cărămidă.

Cuptoarele termice pe ulei ThermoStar de la Kornfeil, cu suprafețe de coacere de la 15 la 52 m², sunt preferate pentru uniformitatea ideală a coacerii, buna stabilitate a temperaturii de coacere și pentru capacitatea de a produce o crustă bine coaptă.

ThermoStar Classic

Comparativ cu cuptoarele ciclotermice, transferul de energie este mai eficient, rezultând o economie în consum de până la 10%. Pentru o mai bună utilizare a spaţiului din brutărie, cuptoarele termice pe ulei pot fi echipate cu 4 – 12 vetre, unde se pot produce diferite tipuri de produse de panificație simultan. Aceste cuptoare sunt dotate cu dispozitivele Asistent, pentru eficientizarea procesul de producție și pentru a ușura operarea lor. Un mare plus este că se poate realiza setarea separată a temperaturii pentru fiecare vatră.

ThermoStar Classic

Cuptoarele ThermoStar Classic sunt cuptoare compacte, concepute pentru a coace pâine artizanală și pâine poroasă la calitate ridicată. ThermoStar Classic asigură performanţa coacerii tradiţionale şi reducerea costurilor printr-o curbă de temperatură setată cu precizie şi cele mai bune caracteristici de coacere.

Caracteristica principală a cuptorului ThermoStar Classic este un sistem unic de microcirculare a aburului, ce produce o crustă aurie şi crocantă, întâlnită la produsele coapte pe vetre mai înalte de 300 mm.

Rezultate optime de coacere

Combinat cu un boiler pe ulei integrat, ThermoStar reprezintă o alternativă eficientă din punct de vedere al costurilor pentru cuptoarele convenţionale. În același timp, faptul că nu necesită o încăpere dedicată boiIerului, face din cuptorul ThermoStar o alegere ideală pentru spațiile de producție limitate, iar instalarea lui este rapidă și simplă.

Avantajele cuptoarelor compacte ThermoStar Classic îl reprezintă coacerea uniformă datorită stabilității temperaturii vetrei, fluctuația menținându-se la ± 1 ºC, eficiența energetică și rezultatele optime de coacere, obținându-se de fiecare dată produse de calitate superioară.

Pentru o eficiență energetică sporită cuptoarele ThermoStar se pot conecta la sistemele de recuperare a căldurii reziduale EkoBlok. Energia reziduală trecută prin sistemele EkoBlok se transformă în apă caldă (aproximativ 80°C), reducându-se poluarea prin gazele arse și emisiile de CO2 produse de cuptoarele individuale, protejând astfel mediul.

Cuptoarele companiei Kornfeil vă sunt oferite în România de către Nova Pan SRL.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Sistemele de recuperare a căldurii EkoBlok – Kornfeil

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.