Descoperă noile suporturi pentru tort de la Cofetarul Isteț

• La Cofetarul Isteț Primăvara a sosit cu Produse Noi! Descoperă Noile Modele de Suporturi pentru Tort, Bufet sau Candy Bar!

Urmează sezonul în care sunt programate diverse evenimente, în special cele de tip matrimonial, de aceea este momentul potrivit să vă prezentăm noile game de suporturi din Plexiglas pentru expunerea produselor. Realizate de compania italiană , cu atenție la detalii și la calitatea materialului, noile game de suporturi conțin diverse modele. Cu aspect minimalist, modern sau elegant, acestea pot pune în valoare de la cele mai diferite tipuri de torturi pentru eveniment până la o mare varietate de produse pentru Candy Bar.

Suporturi Model Linear – 2 tipuri de structuri

Suporturi Model Loop –  3 tipuri de structuri

Avantajul acestor Suporturi este modularitatea! Astfel, se pot comanda, suplimentar, platouri și coloane cu dimensiuni diferite, putând fi create diferite tipuri de structuri. De asemenea, platourile rotunde pot fi înlocuite cu cele pătrate, funcție de tipologia produselor ce vor fi expuse pe acestea.

Te invităm să descoperi și alte modele din noile Game de suporturi Tort și Bufet în magazinul online www.cofetarulistet.ro.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.