Puratos România lansează o nouă ciocolată albă cu caramel și unt sărat

Puratos România lansează o nouă inovație, Belcolade Amber Cacao-Trace – ciocolată albă cu note de caramel cu unt sărat

Studiul Puratos Taste Tomorrow a dezvăluit că un procent foarte mare dintre consumatori își doresc să le fie răsfățate simțurile cu gusturi noi, atipice. Cu Belcolade Amber Cacao-Trace am reușit să creăm o ciocolată cu un gust ce trezește cele mai adânci senzații și înseamnă mult mai mult decât doar o ciocolată delicioasă.

Belcolade Amber

Belcolade Amber este o ciocolată albă veritabilă belgiană, al cărei secret constă în conșarea lentă și delicată ce asigură un buchet complex de arome și un gust excepțional. Este o ciocolată albă cremoasă, cu gust echilibrat de caramel cu unt sărat și note subtile de vanilie, ce răspunde ultimelor tendințe ale pieței și oferă creativitate fără limite.

Cacao-Trace

În plus, prin introducerea în portofoliul local a noii game de ciocolată albă, Puratos România lansează și Cacao-Trace – un program unic de sustenabilitate, ce vine în sprijinul cultivatorilor de arbori de cacao și care redefinește toate standardele în industria de ciocolată. Prin programul Cacao-Trace, ducem fermentarea un pas mai departe prin înființarea de centre post-culegere cât mai aproape de cultivatorii de cacao. Acolo, experții noștri în fermentare monitorizează și verifică în permanență calitatea boabelor de cacao.

Succesul programului se reflectă atât în gustul ciocolatei noastre, cât și în creșterea calității vieții cultivatorilor de arbori de cacao. Pentru fiecare kilogram de ciocolată Cacao-Trace pe care îl cumperi, 0,10 euro se întorc direct la comunitățile cultivatorilor de cacao, asigurându-le astfel încă un salariu lunar, o recompensă corectă pentru ciocolata extraordinară la a cărei preparare au contribuit. Cacao-Trace nu garantează doar gustul excepțional al ciocolatei noastre, ci vine și cu o poveste captivantă pe care să o spui clienților tăi, într-o lume tot mai preocupată de sustenabilitate și de calitate.

Arată clienților tăi că îți pasă și că un gust excepțional înseamnă mult mai mult decât o ciocolată delicioasă!

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.