Decoruri gata confecționate, o soluție la criza de personal

Sectorul cofetăriei nu este scutit de criza de personal cu care se confruntă piața muncii de la noi. Astfel, și în laboratoarele de cofetărie sunt căutate, în permanență, soluții care să rezolve această problemă acută. Aici, pe lângă procesul obținerii produselor finite, este necesară și operația de realizare manuală a decorurilor, într-un timp cât mai scurt și cu scopul obținerii unui aspect nu doar atractiv, ci, foarte adesea, în conformitate cu cerințele atât de diversificate ale clienților.

O soluție în acest sens sunt decorurile comestibile gata confecționate.

Pe piaţa de la noi, acestea sunt furnizate sectorului cofetăriei prin . Aici pot fi achiziționate o multitudine de decoruri realizate manual, care de obicei necesită migală, timp și personal specializat. Gama cuprinde şi alte tipuri de decoruri standard, în completarea celor realizate manual.

Cu o experiență de peste 20 de ani în realizarea de ustensile și accesorii pentru industria cofetăriei, patiseriei și ciocolateriei, furnizorul italian al acestor produse a extins constant gama decorurilor comestibile, pentru a oferi cofetarilor din întreaga lume soluții optime și rapide în decorarea produselor.

Flori din Pastă de Zahăr, realizate manual, cu utilizarea coloranților de extracție naturală – Orhidee, Trandafiri, Cale, Azalee, Gherbera, Petunii etc.

Figurine și Diverse Decoruri din Pastă de Zahăr, realizate manual, cu utilizarea coloranților de extracție natural

Diverse Decoruri mici, din Zahăr sau Ciocolată – Perle, Granule, Diamante, Steluțe, Inimioare, Bastonașe, Zahăr Glitterat și multe altele

Gama de produse o găsiți în magazinul online , secţiunea Decoruri Comestibile.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.