Castelana™ aduce inovarea în bucătărie: Semola Re-Măcinată din grâu dur, perfectă pentru profesioniștii din gastronomie

• SAPTE SPICE, liderul local în făinuri profesionale pentru pizza, lansează ultima noutate în domeniu: Semola Re-Măcinată din grâu dur Castelana™. Această adiție extraordinară în gamă este special concepută pentru a satisface nevoile exigente ale celor mai pretențioși bucătari profesioniști.

Semola Re-Măcinată din grâu dur Castelana ™ este produsă din grâu ales dublu măcinat, reprezentând o resursă esențială în crearea și modelarea aluatului pentru pizza, focaccia, pâine și paste de casă.

Castelana ™

Descriere și Avantaje

Acest produs se evidențiază prin multiplele sale beneficii:

Întindere și modelare perfecte: Semola Re-Măcinată îndepărtează excesul de umiditate din aluat și reduce frecarea, împiedicând lipirea acestuia de suprafața de lucru și facilitând procesul de modelare.

Protecție termică: Aluatul este protejat de contactul direct cu vatra încinsă, asigurând o crustă crocantă și aromată, fără riscul de ardere.

Extensibilitate și hidratare: Ca ingredient principal al aluatului, semola conferă acestuia extensibilitate și capacitate mare de hidratare, esențiale pentru obținerea unei texturi perfecte.

Rezultate excelente la temperatură controlată: Recomandată pentru aluaturile maturate la temperatură controlată, semola garantează rezultate constante și de calitate superioară.

Perfectă și pentru produsele de panificație: Semola Re-Măcinată asigură produselor de panificație un volum optim, o coajă groasă și crocantă, precum și o nuanță aurie specifică făinurilor din grâu dur.

Semola Re-Măcinată din grâu dur Castelana ™ este disponibilă în ambalaje de 5 kg și poate fi achiziționată de la distribuitorii autorizați SAPTE SPICE. Pentru mai multe informații despre gama de produse, puteți vizita pagina oficială www.saptespice.ro.

Castelana

Castelana ™

Castelana de la SAPTE SPICE este prima gamă românească de făinuri profesionale pentru pizza și acoperă toate tipurile de tehnologii, timpi de dospire și niveluri de hidratare. Inspirația, atât pentru produs cât și pentru design, vine din Italia, unde fiecare culoare exprimă o anumită putere a făinurilor și un anumit timp de maturare. Astfel, există Castelana Rossa, o făină puternică pentru maturare lungă, Castelana Blu, făină pentru timpi medii de maturare, Castelana Verde, făină pentru procese tehnologice cu timpi scurți de maturare si, de acum, Semola Re-Măcinată din grâu dur Castelana, un produs ce completează gama de trei făinuri, fiind potrivită pentru crearea și modelarea aluatului pentru pizza, focaccia, pâine și paste de casă.

Castelana ™

SAPTE SPICE

SAPTE SPICE a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 312 milioane de lei, iar pentru 2024 estimează o creștere până la 330 milioane lei. Dintre produsele deja disponibile, făina 650 continuă să fie cea mai populară. Castelana vine, însă, în completarea portofoliului prin care SAPTE SPICE s-a remarcat, și anume făinuri speciale premium reunite în gama Coroana. Totodată, portofoliul cuprinde și gama de făinuri negre, integrale și grahamuri, dintre care cea mai cunoscută este făina Grâu Întreg™, făina cu adevărat integrală.

De la lansarea in 2021 a sortimentului Castelana si până în prezent, brandul a reușit să obțină peste 25% cota de piață, fiind un produs rapid adoptat datorită nivelului calitativ constant și gamei complete de opțiuni pe care le oferă. 

Piața dedicată făinurilor de pizza este estimată la peste 60 milioane lei anual. Totodată, producatorii din domeniu au devenit mai sofisticați și a crescut cererea de făinuri speciale, dedicate. Mai mult decât atât, interesul pentru o nutriție sănătoasă este în creștere, ceea ce determină sporirea gradului de folosire a făinurilor negre, integrale, cu conținut redus de gluten sau fără amelioratori.

Material realizat de SAPTE SPICE

Citiți pe Arta Albă și: Făina corectată enzimatic – inovație 7Spice

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.