CARNEXPO Grill lansează burgerul de 1.000 de euro

  • Festivalul CARNEXPO Grill, un eveniment unic în România pentru promovarea produselor locale, va fi organizat pe 10 și 11 iunie, la Alba Iulia

CARNEXPO Grill, cel mai mare eveniment gastronomic din 2021, anunță o premieră pe piață din România, prin lansarea celui mai scump burger, în valoare de 1.000 de euro. Golden Burger va fi realizat din ingrediente premium: carne de vită românească, caviar produs în România, chifle, brânzeturi și legume de proveniență locală, și va fi ornat cu foiță de aur. Foița a fost asigurată de firma Nova Pan. De realizarea celui mai scump burger se va ocupa Chef Iulian Olaru, cu o experiență de aproape 20 de ani în bucătărie. Burgerul de 1.000 de euro va fi pregătit și prezentat la standul Grill Fest din cadrul evenimentului CARNEXPO Grill, organizat pe 10 și 11 iunie, la Theodora Golf Club, din Alba Iulia.

CARNEXPO Grill este un eveniment unic în România

CARNEXPO Grill este un eveniment unic în România pentru promovarea produselor locale care marchează deschiderea sezonului de grill și lansarea produselor de tip BBQ. Acest eveniment dorește să elimine barierele formale din jurul conferințelor standard și să reunească specialiștii din industria agroalimentară, Grill Fest este cel mai nou proiect al Adoor Event, dedicat consumatorilor, menit să devină cel mai mare festival dedicat cărnii și gastronomiei din România. Grill Fest este un proiect susținut de o serie de antreprenori din industria cărnii, HoReCa și retail.

 

Invitați surpriză

CARNEXPO Grill va fi o ediție de excepție, cu multe suprize pentru participanți, prin prisma parteneriatelor încheiate de CARNEXPO Grill cu Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociația Bucătarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociația Prelucrătorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului (care vor face demonstrații live de preparare a cărnii de porc). Vor mai fi prezenţi invitați speciali din Belgia, Spania, Germania etc. La CARNEXPO Grill 2021 a confirmat participarea și o delegație din partea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, condusă de ministrul de resort, Adrian Oros.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.