Recrutări online în industria alimentară

  • Pe 7 și 8 iulie 2021, pe platforma ZOOM, va avea loc RO.aliment JOBS, evenimentul creat special pentru a accelera recrutarea în industria alimentară, conectând candidații cu firmele ce caută să acopere locurile vacante

Specificul industriei alimentare, cerințele de calificare tot mai exigente, climatul economic și social dificil sunt provocările cu care se confruntă atât angajatorii cât și candidații la un job în domeniu. Pe 7 și 8 iulie 2021, pe platforma ZOOM, va avea loc RO.aliment JOBS, evenimentul creat special pentru a accelera recrutarea în industria alimentară, conectând candidați cu firmele ce caută să acopere locurile vacante. Evenimentul are rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să sporească șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional.

Avantaje pentru angajatori

Firmele care au locuri vacante, vor putea intra în contact direct cu oamenii interesați doar de job-uri în industria alimentară. La RO.aliment JOBS, angajatorii pot seta interviuri rapid, datorită audienței nișate și loiale formate din experți, angajați în general în industria alimentară, studenți, doctoranzi, masteranzi. Firmele care au momentan locuri vacante, dar preconizează să aibă în următoarele 3 – 6 luni, pot începe să prospecteze piața cu ocazia acestui târg online de joburi, mai ales pentru funcțiile exigente.

Oportunități pentru candidați

La rândul lor, candidații au oportunitatea de a întâlni angajatorii de top în expansiune. Sau pot afla ce cerințe noi au apărut în piață pentru locurile de muncă din domeniul industriei alimentare și a suplimentelor alimentare. La acest eveniment online de recrutare, candidații care caută un job sau vor să-și schimbe actualul loc de muncă pot găsi cei mai mari angajatori care au locuri vacante și pe care îi vor putea aborda direct. Dacă vor doar să prospecteze piața, potențialii candidați pot afla care sunt oportunitățile actuale, dar și angajatorii de top și cum îi pot contacta atunci când vor fi pregătiți să aplice. Cei care vor să-și schimbe profesia, la RO.aliment JOBS pot afla ce abilități sunt la mare căutare în domeniu și ce cerințe noi au apărut pe piață.

Mai multe amănunte despre evenimentul RO.aliment JOBS, AICI

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente