Bread House, un nou magazin al companiei Harmopan, s-a deschis în Brașov

• Bread House, noul magazin al companiei Harmopan din Miercurea Ciuc, și-a deschis porțile în Brașov, pe Strada Poienelor 7C, lângă magazinul Cash&Carry Plai.

Cu o experiență de aproape patru decenii în producția de produse de morărit și panificație – patiserie, HARMOPAN SA din Miercurea Ciuc a deschis, la sfârșitul lunii aprilie 2022, un nou magazin în Brașov.
Prin produsele proaspete, realizate din cele mai bune ingrediente naturale și fără aditivi alimentari, Harmopan a reușit de-a lungul anilor să-și convingă clientela cu privire la calitatea și standardele sale.

Bread House

De la pâinea tradiţională specifică zonei, făcută din aluat fermentat, până la diversele specialități de patiserie și pastele fainoase, brutăriile Harmopan și-au lărgit permanent gama de produse, pentru a se adapta cerințelor pieței extrem de dinamice și pentru a veni astfel în întâmpinarea exigențelor consumatorilor.

Bread House

Cu ocazia deschiderii noului magazin din Brașov, am fost invitați la o degustare de produse. Aici am avut plăcuta ocazie să ne bucurăm de gustul și aromele diverselor produse specifice zonei Harghita, dar și să intrăm în fascinanta poveste a brutăritului tradițional.

Stare de bine și răsfăț

Într-o locație deschisă și luminoasă, cu un design interior și decoruri tradițional – arhaice, magazinul Bread House te îmbie să zăbovești o vreme în acest spațiu cu aer ușor atemporal.
Privind la rafturile și vitrinele cu o gamă diversificată de produse tradiționale, nu ai cum să reziști tentației de a nu încerca gustul: pitei de altă dată, fie a celei cu coaja bătută, fie a celei cu cartofi, al pogăcelelor ardelenești cu untură de porc, al vestitului baigli unguresc cu nucă sau cu mac, după preferințe, dar și al diverselor specialități de patiserie.

Nu puteau lipsi din magazin nici făinurile de diverse tipuri de la morile Harmopan și nici fideaua, realizată după rețete vechi, care te duce cu gândul la mesele de duminică în familie sau la supa cu fidea așa cum o facea doar mama sau bunica.

De la selecția de ceaiuri din plante, la siropurile de fructe, totul te îmbie la răsfăț și îți induce o stare de bine, susținută și de amabilitatea cu care ești întâmpinat de către personal.

Specialități secuiești la Bread House

Tot aici găsești în câteva vitrine frigorifice bine integrate în decorul specific brutăritului, specialități secuiești – produse lactate sau din carne – care încântă ochiul și gusturile cele mai rafinate. Acestea sunt însoțite și de vinurile ungurești cu tradiție de secole, Tokaji, de berea Csiki Sor, dar și de pălinca ardelenească cu diverse arome fructate.

Concluzia noastră în urma acestei vizite este că Bread House este genul de magazin care te îmbie să îi treci pragul și să-i savurezi produsele de calitate cu care ne-a obișnuit atât Harmopan, dar și alți producători de renume din țara noastră.

Bread House

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă 

Citește pe Arta Albă și: Generația Z, pandemia și noul trend Dalgona Coffee

 

 

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.