Un manager român va conduce operațiunile și extinderea grupului Puratos din 18 țări

Gabriela Bereș – Director Regional Europa Centrală și de Est & Caucaz

Grupul belgian Puratos, lider global în producţia de ingrediente pentru industria de brutărie, patiserie şi ciocolaterie, a extins responsabilităţile managerului român Gabriela Bereș, care va asigura implementarea strategiei grupului într-o regiune extinsă la 18 pieţe, care generează o cifră de afaceri de circa 150 milioane de euro.  Bereș va superviza activitățile subsidiarelor din Austria, Cehia, Slovacia, Croația, Slovenia, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, România, Serbia, Bosnia-Herțegovina şi operațiunile din Albania, Kosovo, Georgia, Armenia, Turkmenistan, Tadjikistan şi Uzbekistan.

“Puratos continuă să crească și să integreze strategic schimbările generate prin achizițiile de fabrici din ultimii 2 ani, cu o atenție specială pentru integrarea producătorului austriac Diamant,” a declarat Gabriela Bereș, Director Regional Europa Centrală și de Est & Caucaz. “Este o regiune care crește sustenabil, cu planuri ambițioase de diferențiere și extindere, investiții în noi fabrici și linii de producție performante. Vom continua să investim în oamenii din echipă şi să le oferim oportunitatea să atingă excelenţa profesională, modificările din echipa de management fiind strategice în acest sens. De asemenea, ne luăm angajamentul să aducem o schimbare în bine la nivelul comunităţii, printr-un proiect pe care sperăm să-l lansăm anul acesta, cu impact direct în rândul tinerilor din medii defavorizate, care vor să profeseze în industria de patiserie. ”

Gabriel Gălușcan – noul Director General Puratos România

Grupul belgian a mai făcut o schimbare în managementul subsidiarei românești. Gabriel Gălușcan va prelua rolul de Director General Puratos România. Gălușcan are o experienţă de 20 de ani în cadrul echipei, iar în ultimii 11 ani a fost Director Național de Vânzări, perioadă în care a avut un aport valoros în creșterea cifrei de afaceri a companiei, inclusiv prin dezvoltarea relațiilor comerciale cu artizanii şi companiile de distribuție. Gabriel Gălușcan are un Executive MBA româno-american la ASEBUSS și este licențiat al Universității Politehnica București.

“Am primit această provocare având convingerea că echipa actuală va continua parcursul ascendent al Puratos pe piața locală,” a declarat Gabriel Găluşcan, Director General Puratos România. “Ne bucură încrederea sectorului industrial, artizanal şi de retail în soluţiile şi în modul nostru de lucru, iar aceasta se datorează experienţei regionale a echipei locale, oameni cu o pregătire profesională excelentă şi pasiune pentru ceea ce fac ” a încheiat Gabriel Gălușcan.

Despre Grupul Puratos

Grupul Puratos este lider global în producția de materii prime inovative, cu expertiză în aplicaţii finite pentru industria de panificaţie, patiserie şi ciocolaterie. Compania a fost fondată în Belgia în 1919, cu sediul central la Bruxelles, are 8.780 de angajaţi în 70 de ţări, deține 64 de unităţi de producţie şi 82 de centre de inovaţie, oferind clienților ingrediente calitative și nutritive adaptate cerințelor locale. Produsele Puratos sunt comercializate în 100 de ţări, în 2018 cifra de afaceri a Puratos a atins 1,7 miliarde de euro la nivel global.

Despre Puratos România

Puratos România este unul dintre principalii jucători de pe piaţa de ingrediente pentru industria alimentară. Compania deţine o fabrică cu trei linii de producţie pentru materii prime şi ingrediente destinate industriei locale de brutărie, patiserie şi ciocolaterie şi reprezintă de asemenea, un nod logistic de aprovizionare cu o gamă largă de produse pentru filialele Puratos din Bulgaria, Grecia, Republica Moldova, Ungaria, Kosovo, Serbia și Israel. Puratos România oferă materii prime pentru sectorul alimentar şi servicii specializate clienților săi din sectorul industrial, artizanal, retail și HORECA printr-o reţea de 12 filiale la nivel național şi prin cele două centre de inovație, din București și Cluj-Napoca, destinate testării de produse și ingrediente inovatoare. Compania a fost înființată în anul 1995, în București şi are 150 de angajaţi. Puratos România are un portofoliu extins de produse, printre care maiele active și inactive, cereale încolțite și infuzate în maia lichidă, ciocolată belgiană Belcolade, umpluturi cu fructe, glazuri, creme fine pentru deserturi.

 

 

 

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente