Promoții la făina ȘAPTE SPICE

ȘAPTE SPICE este unul dintre cei mai mari jucători în industria de morărit din România. Compania are în portofoliul său 6 tipuri de făină gama COROANA, recunoscute pentru calitatea lor (DUCESA, REGINA, NOBILA, PRINCIPESA, DOMNIȚA și CONTESA). Primele două branduri, DUCESA și REGINA, sunt comercializate la prețuri speciale în perioada octombrie – decembrie 2020. Promoțiile se aplică doar comenzilor mari, de ordinul tonelor.

Promoție făina REGINA – „Să câștigi cu tona”

promotie faina regina

La fiecare tonă de făină REGINA achiziționată în perioada octombrie – decembrie 2020, clientul primește 50 de Lei înapoi. Suma cumulată va fi restituită la finalul campaniei.

REGINA este o făină obținută din grâu de calitate foarte bună, ideală pentru produsele cu volum și miez pufos (cozonaci, cornuri, melci etc.). De asemenea, poate fi utilizată și ca bază pentru premixuri, produsele finite păstrându-și aceeași calitate deosebită.

Citește AICI regulamentul promoției.

Promoție făina DUCESA – „Câștigă cu fiecare comandă”

promotie faina ducesa

La fiecare tonă de făină DUCESA achiziționată în perioada octombrie – decembrie 2020, clientul va primi un discount off-invoice la prima achiziție facturată după data de 10.01.2021:
– Pentru comenzi cumulate < 10 tone, se acordă 10 lei/tonă
– Pentru comenzi cumulate între 10 tone și 20 tone, se acordă 20 lei/tonă
– Pentru comenzi cumulate mai mari de 20 tone, se acordă 30 lei/tonă

DUCESA este o făină versatilă, care se adaptează ușor întregii game de produse de patiserie (foietaje, aluaturi dospite, pișcoturi sau fursecuri). Cu ajutorul acestei făini, se obțin produse cu miez bine hidratat, structură fină și volum.

Citește AICI regulamentul promoției.

Promoțile se adresează clienților industriali, clienților HORECA și distribuitorilor ȘAPTE SPICE S.A. care au contracte active și nu înregistrează restanțe la plată la momentul acordării premiului.

Pentru detalii suplimentare și comenzi, vă rugăm să contactați echipa de vânzări a morii ȘAPTE SPICE.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente