Prelungire depunere proiecte

• S-a prelungit termenul de depunere a proiectelor de investiții pentru panificatie, patiserie, cofetărie, prin intermediul schemei GBER aferentă submăsurii 4.2, până la 30 noiembrie 2017, ora 16:00, anunţă AFIR (Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale).

Perioada de depunere a cererilor de finanţare era 1 august – 31 octombrie 2017, iar termenul a fost prelungit în urma intervenției ROMPAN în cadrul Comitetului de monitorizare al PNDR 2014 – 2020.

Fondurile disponibile pentru Schema de ajutor de stat GBER sunt de 70.000.000 euro

Până în prezent, AFIR a primit online 28 de cereri de finanțare în valoare totală nerambursabilă de peste 26 de milioane de euro.

Valoarea finanțării este de maximum 2,5 milioane de euro/ proiect în funcție de tipul de beneficiar și de specificul investiției.
Sprijinul acordat pentru procesarea produselor agricole în vederea obținerii de produse neagricole, prin schema GBER aferentă sM 4.2, este de până la 50% nerambursabil și este corelat cu tipul întreprinderii, tipul investiției și zona de dezvoltare regională în care este amplasată investiția. Pragul de calitate lunar, stabilit pentru luna noiembrie 2017, este de 15 puncte.

Depunerea cererilor de finanțare pentru Schema de ajutor de stat GBER aferentă submăsurii 4.2 se va face online pe www.afir.info, până în data de 30 noiembrie, ora 16.00

Aici puteti studia anuntul de lansare pentru Schema de ajutor de stat GBER aferentă submăsurii 4.2 cu mentiune de prelungire.

Aici mai multe detalii, dar si documentele necesare.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.