O nouă făină de elită se alătură gamei COROANA™

COROANA™, gama de top a făinurilor profesionale ŞAPTE SPICE, se îmbogăţeşte, începând din luna septembrie, cu încă un sortiment: Contesa (fosta făină foietaj), o făină ce nu conţine niciun fel de enzime, aditivi sau amelioratori.

Contesa este o făină obţinută 100% din grâu superior şi destinată realizării foietajelor fine, fragede, cu structură înaltă. Procesul de măciniş a fost atent particularizat pentru a face din făina Contesa prima opţiune în realizarea foietajelor cu utilaje industriale. Aluatul obţinut va avea atât elasticitate, cât şi extensibilitate, iar produsele finite vor fi fragede, volumetrice şi bine stratificate pe toată durata termenului de valabilitate.

Parametrii reologici superiori (gluten umed >32, W>330), recomandă făina Contesa şi pentru îmbunătăţirea parametrilor făinurilor mai puţin sofisticate, în cazul utilizării în amestec.

Pe lângă nou-lansata făină Contesa, gama de top a ŞAPTE SPICE mai include:

  • Nobila – cea mai fină şi rafinată făină, pentru specialităţi de cofetărie şi patiserie;
  • Ducesa – făină versatilă, potrivită întregii game de produse de patiserie;
  • Principesa – făină nobilă, rafinată şi iscusită, pentru pâini foarte albe, fine şi crescute;
  • Domniţa – făină expertă în merdenele, plăcinte dobrogene şi alte foietaje tradiţionale;
  • Regina – făină perfectă pentru cozonaci aurii şi crescuţi ca-n poveste.

Toate sortimentele gamei COROANA™ sunt disponibile prin reţeaua de vânzări ŞAPTE SPICE, prin distribuitorii autorizaţi şi în marile lanţuri de hypermarketuri.