Ambalajele BIO, viitorul în panificaţie, patiserie, cofetărie

În conformitate cu prevederile hotărârii EN 13432 a UE, începând cu anul 2021 vor fi interzise la comercializare următoarele produse din plastic de unică folosinţă: tacâmuri (furculiţe, cuţite, linguri, beţişoare chinezeşti), farfurii, paie pentru băuturi, agitatoare pentru băuturi (paletine cafea), recipiente din polistiren expandat (meniu boxuri, boluri ciorbă, pahare). Ţinând cont de noile tendinţe din piaţă, unde se observă dispariţia graniţei dintre un magazin de pâine şi un restaurant, şi de faptul că dezvoltarea de produse de panificaţie şi cofetărie bio obţinute din ingrediente organice a luat un mare avânt, impactul interzicerii produselor mai sus menţionate va fi destul de dur pentru cine nu îşi ia măsuri de prevedere din timp. Soluţia pentru aceste probleme sunt ambalajele BIO.

SC SNICK AMBALAJE ŞI CONSUMABILE SRL este poate singura firmă din România care are soluţia completă pentru înlocuirea ambalajelor din plastic cu cele BIO. Astfel, noi comercializăm tacâmuri din lemn şi CPLA, farfurii din trestie de zahăr, paie din carton şi PLA, paletine cafea din lemn, meniu boxuri, boluri de ciorbă, pahare din trestie de zahăr şi carton înnobilat cu PLA.

Toate aceste produse sunt biodegradabile şi compostabile. Practic avem soluţii pentru orice tip de aplicaţie industrială sau artizanală. Foarte important pentru produsele BIO este ca ele să fie certificate. SNICK AMBALAJE este una dintre puţinele firme din România care răspunde la această cerinţă (a se vedea imaginea).

 

Pentru o documentare mai aprofundată şi vizualizarea tuturor produselor, vă rugăm să vizitaţi website-ul nostru www.snick-ambalaje.com.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente