Minipack Torre a lansat două modele de mașini flow pack

Cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul ambalării și producerii mașinilor de ambalat, producătorul italian Minipack Torre a lansat de curând două noi modele de mașini flow pack. Acestea se remarcă prin ușurință în operare și versatilitate, fiind integral electrice. 

Având o productivitate remarcabilă, ce atinge 120 de ambalări pe minut, mașinile se disting prin dotarea cu opțiuni care îi satisfac și pe cei mai exigenți clienți:
sistem „no product – no bag“, capabil să detecteze lipsa produsului de ambalat. Se evită astfel irosirea ambalajului, atunci când, din diverse motive, mașinile nu sunt alimentate cu produse.
sistem avansat de centrare a filmului imprimat. Aspectul produsului finit va fi unul elegant și va transmite consumatorilor preocuparea producătorului pentru atenția la detalii și pentru calitatea produselor oferite.
asistență la distanță – această opțiune permite operatorului să intre în contact rapid cu un reprezentant al serviciului de asistență tehnică, pentru reducerea la minimum a timpilor în care mașina nu funcționează.
posibilitatea reglării temperaturii de termosudare – astfel pot fi ambalate și produse sensibile din punct de vedere termic, așa cum sunt, de exemplu, ciocolata sau batoanele învelite în ciocolată.

Toate aceste avantaje fac din noile modele de mașini flow pack de la MINIPACK TORRE o soluție viabilă pentru cei care caută sisteme de ambalare versatile și performante, capabile să confere produselor un aspect deosebit și, totodată, să garanteze păstrarea acestora în cele mai bune condiții pe întreaga durată de viață, de la ieșirea din linia de fabricație și până la deschiderea ambalajului de către consumatorul final.

Află aici mai multe informații despre mașinile flow pack.

minipack torre

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente