Expertarom oferă pieței românești culturi starter și maiele

Gustul pâinii cu maia și proprietățile ei nutritive sunt din ce în ce mai des apreciate de consumatori, motiv pentru care producătorii caută cele mai bune soluții în acest sens. Întoarcerea către produsele tradiționale, „de casă”, simple și cât mai naturale, reprezintă un trend puternic adoptat în industria panificației, patiseriei și cofetăriei.

Culturile starter și maiele sunt ingrediente naturale, pe care producătorii le utilizează din dorința de a îmbunătăți aroma, textura și prospețimea produselor. Expertarom Food Ingredients oferă pieței românești o gamă variată de astfel de ingrediente, grație colaborării cu compania germană Böcker. Produsele Böcker pot fi utilizate indiferent de dotarea tehnică (în instalații specializate sau în cuve), deoarece prealuaturile și starterele naturale sunt preparate într-un mediu controlat, apoi sunt ambalate aseptic și livrate către destinatari. Odată ajunse în brutărie, maielele sunt gata pregatite să intre în malaxor.

Operatorii care nu o instalație proprie de preparare a maielei ar trebui să folosească cu atât mai mult produsele Böcker. Avantajul lor este că se pot utiliza direct, fără a fi necesare alte procese intermediare și fără a fi afectată calitatea.

Expertarom Food Ingredients este una din cele mai importante companii românești de ingrediente pentru industria alimentară și colaborează cu firma germană de 3 ani. Böcker, „expert în maiele”, este un pionier în domeniul prealuaturilor, producând de peste un secol culturi starter și maiele.

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente