Chocolate Saga la Ediția II

• A doua ediție a Festivalul Ciocolatei, Chocolate Saga, se va desfășura în perioada 17-19 Noiembrie, la Ghica House în București.

Cu aroma sa bogată și gustul rafinat, ciocolata belgiană este un adevărat simbol al rafinamentului și răsfățului culinar. Chocolate Saga aduce acest deliciu în inima României pentru a doua oară pe 17-19 noiembrie 2023, la Ghica House, București. Organizatorii oferă oportunitatea de a descoperi și savura cele mai fine produse de ciocolată belgiană, într-un eveniment care reunește ciocolatieri și producători de produse ce au în componență ciocolată din întreaga țară.

Chocolate Saga la Ediția II

Chocolate Saga este mult mai mult decât o simplă expoziție de ciocolată. Scopul său principal este acela de a aduce ciocolata belgiană mai aproape de consumatori, de a le oferi oportunitatea de a explora această artă culinară în toată splendoarea ei. Participanții la eveniment au ocazia de a degusta diferite tipuri de praline, drajeuri, tablete de ciocolată premium și să afle secretele procesului de producție.

Un alt obiectiv esențial al Chocolate Saga este de a promova ciocolatierii români și produsele lor de calitate. Expoziția oferă o platformă excelentă pentru ciocolatierii autohtoni de a-și prezenta creațiile și de a le face cunoscute publicului larg. Este o ocazie de a descoperi talente locale și de a sprijini producția internă de ciocolată de înaltă calitate.

Ciocolată premium

Chocolate Saga la Ediția II

Un alt element important al evenimentului este crearea unei adevărate comunități de iubitori ai ciocolatei în România și promovează schimbul de idei și colaborarea între cei care împărtășesc aceeași dragoste pentru ciocolată.

Pe lângă prezentările produselor și sesiunile de degustare, Chocolate Saga oferă și ateliere interactive în care participanții pot învăța tehnici de lucru cu ciocolata, cum să creeze praline și să afle cum se creează figurinele de ciocolată cu care ciocolatierii români participă la competiții internaționale.

Chocolate Saga la Ediția II

Belcolade, partenerul oficial al evenimentului, un brand consacrat în industria ciocolatei continuă să sprijine comunitatea de ciocolatieri din România și va fi prezent în cadrul evenimentului pentru a va prezenta care este parcursul ciocolatei, de la plantațiile de cacao din întreaga lume, la o tabletă sau pralină.

Pentru mai multe detalii despre programul evenimentului și pentru a descoperi mai multe despre minunata lume a ciocolatei belgiene, vă invităm să vizitați site-urile web https://chocolatefestival.ro/. Chocolate Saga este o experiență culinară unică care aduce clasica ciocolată belgiană în inima României, promovează producătorii locali și creează o comunitate dedicată pasiunii pentru ciocolată. Nu ratați ocazia de a vă bucura de această călătorie dulce în lumea ciocolatei!

Chocolate Saga la Ediția II

Material oferit de Puratos România.

Articol editat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Belcolade Selection No Added Sugar: Ciocolata belgiană care îți încântă simțurile

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente