Campania „Reduceri de weekend“ la Nova Pan Brașov

• Campania „Reduceri de weekend“ la Nova Pan Brașov se lansează începând cu data de 10 iunie 2022.

Campania „Reduceri de weekend“ se va desfășura în perioada 10.06.2022-10.09.2022. Clienții companiei Nova Pan Brașov vor putea achiziționa o gamă de utilaje selecționate, la prețuri preferențiale. În fiecare weekend din timpul de desfășurare a campaniei „Reduceri de weekend“, cei interesați vor descoperi un alt utilaj propus la preț redus.
Această Campanie a companiei Nova Pan susține profesioniștii din domeniul morăritului, panificației, patiseriei și cofetăriei în demersul de a-și optimiza procesele de lucru prin reînoirea tehnologiei, sau prin adăugarea de accesorii noi liniilor de producție deja deținute.
Expertiza acumulată în cei 21 ani de existență a companiei Nova Pan și portofoliul de produse și soluții, fac din această campanie un moment oportun pentru cei interesați de achiziționarea celor mai noi tehnologii și echipamente, cu impact semnificativ în eficientizarea activității unei companii din domeniul morăritului, panificației, patiseriei și cofetăriei.

Despre Nova Pan Brașov

Colaborând de-a lungul anilor cu peste 1300 de companii din domeniul morăritului, panificației, patiseriei și cofetăriei, Nova Pan și-a îmbogățit portofoliul cu multiple proiecte realizate pe care le puteți vizualiza AICI.
Compania Nova Pan oferă specialiștilor din domeniu echipamente profesionale, dar și asistență tehnică, piese de schimb sau consumabile, precum și soluții de ambalare.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citește pe Arta Albă și: Ambalarea produsului – element important al politicii de marketing

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente