Bucharest Food Expo ediția 2023

Bucharest Food Expo, cel mai mare eveniment dedicat industriei alimentare din România, se va desfășura în cadrul Halelor Laminor din București.

În perioada 28 Septembrie 2023 – 01 Octombrie 2023 la Hala Laminor, în București, se va desfășura a doua ediție a Bucharest Food Expo (BFE). BFE este un eveniment dedicat profesioniștilor din industria alimentară și a băuturilor, un loc de întâlnire pentru a descoperi cele mai recente tendințe și inovații din sector.

BFE este un târg internațional care va găzdui participanți din domeniul procesării alimentelor, al controlului și managementului producției, proiectării de fabrici, producției de alimente, distribuitori, importatori, comercianți en-gros și cu amănuntul și HoReCa.

 Bucharest Food Expo ediția 2023

În cadrul BFE vor fi susținute conferințe ce vor permite profesioniștilor să acceseze informații despre principalele probleme și megatendințe din industrie. Acestea includ geopolitica, schimbările climatice, logistica imbunătățită pentru strategia „De la ferma la furculiță“, precum și alte subiecte importante.

BFE Forum reprezintă un program cuprinzător de conferințe, dezbateri și mese rotunde. Vorbitorii vor fi oameni de știință, analiști din mediul de afaceri și specialiști din industrie. BFE Forum se va concentra pe subiecte precum proteinele alternative, IA în practicile alimentare, transparență, trasabilitate și green energy.

Evenimentul BFE va oferi în premieră și „Top Food from Romania“, care își propună să promoveze produse românești de top, oferind vizitatorilor posibilitatea să facă cunoștință cu cele mai importante produse „Made în Romania“.

Ca principală platformă de întâlnire pentru profesioniștii din industria de profil din România, Bucharest Food Expo 2023 este un punct important și în agenda partenerilor internaționali, fiind așteptate să participe delegații din peste 15 țări.

 Bucharest Food Expo ediția 2023

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Piața de ciocolată afectată de inflație

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.