BUCHAREST FOOD EXPO 2022 și CARNEXPO 2022

• BUCHAREST FOOD EXPO 2022 și CARNEXPO 2022 se vor desfășura în perioada 29.09. 2022 -02.10.2022 la Romaero, în București.

BUCHAREST FOOD EXPO 2022 (BFE) devine în această toamnă scena principală de recunoaștere a produselor alimentare autohtone și un mijloc important de promovare a companiilor din domeniul agro-alimentar.

La BFE vor fi prezentate cele mai recente tendințe și inovații din domeniu. Vor participa reprezentanți din domeniul procesării alimentelor, controlul și managementul producției, distribuitori, importatori, retaileri și HoReCa.

Vor avea loc dezbateri concentrate pe subiecte ce țin de dezvoltarea industriei alimentare din România, cât și de noile trenduri din piața de profil, precum proteinele alternative, inteligența artificială în practicile alimentare, transparența și trasabilitatea ingredientelor și energia sustenabilă.

Evenimentul BFE reprezintă un nou concept de expoziție, business to business, prin care producătorii, furnizorii și distribuitorii de alimente din România vor avea posibilitatea să își prezinte produsele și serviciile specialiștilor din HoReCa și retail, în scopul dezvoltării sau consolidării parteneriatelor de afaceri.

CARNEXPO 2022

BUCHAREST FOOD EXPO 2022 și CARNEXPO 2022

CARNEXPO se desfășoară în cadrul BUCHAREST FOOD EXPO 2022 și este cea mai importantă expoziție dedicată industriei cărnii și domeniilor conexe din România. Pe lângă promovarea produselor și stabilirea de noi relații de afaceri, organizatorii oferă posibilitatea jucătorilor din domeniul cărnii să interacționeze cu reprezentanții autorităților, pentru a afla care sunt intențiile acestora în domeniul în care activează. Programul de evenimente CARNEXPO va reuni într-un mediu dinamic reprezentanți ai Ministerului Agriculturii, lideri de opinie din industria prelucrării cărnii, președinți ai patronatelor din domeniu, oameni de afaceri, diplomați și jurnaliști din țară și din străinătate.

BUCHAREST FOOD EXPO 2022:

– peste 10.000 mp suprafață expozițională

– peste 200 de standuri expoziționale

– peste 25.000 vizitatori

– peste 50 speakeri

– peste 50 prezentări.

Companii care vor fi prezente la BUCHAREST FOOD EXPO & CARNEXPO 2022: SCANDIA, MALINA, SAFIR, MOLDOVAN, SERGIANA, KARPATEN MEAT, CIA ABOLIV, MANDY, SAMCOM AS, OPTIMEAT, DISTRIFRESH, ROMFERM, EURO BUFALLO, AUTHENTIC MEAT, ALFREDO SEAFOOD, ABATORRO, PONTIC MEATPEDIA, CASA ANGUS, ATELIERUL DE PASTRAMA, RIA DO TRADING,UTILIA FOOD SYSTEMS, BILANCIA, BARONCINI, HORECO, MEAT TECHNIC SERVICE, IT GENETICS, CARMANGERIA ROXANA, D-ALE PORCULUI, FRATIA CEAUNELOR, BOBY CUSTOM KNIFE, KNIFE HUB, CARMANGERIA OZANA, MEATNG HORECA, REPUBLIKA PLJESKAVICA, KBA FOOD BOX, VECTRON, CSB SYSTEM, CHEF WORKS, BRAGARD, TOYOTA MATERIAL HANDLING.

Sursa articolului: agrofood.ro

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă.

Citește pe Arta Albă și: Ciocolata holografică – învăluită în culorile curcubeului

 

 

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente