O Nouă Eră în Procesarea Ouălor: Novo Expert by Nova Pan Group

• Nova Pan Group din Brașov anunță lansarea noului său brand, Novo Expert, prin intermediul căruia oferă soluții de top pentru procesatorii de ouă din întreaga industrie alimentară.

Compania Nova Pan, cu o vastă experiență în domeniul echipamentelor destinate Artei Albe, acumulată in cei peste 20 de ani de cand iṣi desfăṣoară activitatea, în parteneriat cu firma poloneză Ovo-Tech, o firmă cu o reputație deosebită în industria procesării ouălor, lansează brandul Novo Expert, pentru a oferi pe piața din România echipamente și linii industriale de ultimă generație pentru procesarea ouălor destinate atât fermelor avicole cât și brutăriilor, patiseriilor și cofetăriilor cu capacități de producție ridicate.

Novo Expert by Nova Pan Group

Într-o lume în continuă evoluție, investiția în modernizarea și automatizarea proceselor de producție este esențială pentru succesul unei companii. Novo Expert, un  parteneriat  care aduce împreună experiența și inovația, este răspunsul la cerințele tot mai exigente ale industriei alimentare, oferind soluții cuprinzătoare pentru procesarea ouălor care aduc cu sine numeroase avantaje:

• Eficiență în Producție: Novo Expert integrează tehnologia de vârf pentru a vă oferi un avantaj competitiv în ceea ce privește productivitatea. Echipamentele de ultimă generație pot procesa un număr mare de ouă, având o productivitate de până la 39.000 ouă/h, reducând astfel costurile de producție.

Novo Expert by Nova Pan Group

• Calitate Superioară a Produselor: Procesarea optimă a ouălor este esențială pentru a obține produse alimentare de calitate superioară. Echipamentele Ovo-Tech vă ajută să mențineți controlul strict asupra procesului, asigurându-vă că produsele dvs. sunt standardizate și întotdeauna proaspete, ceea ce augmentează încrederea clienților.

• Flexibilitate în Producție: Novo Expert vă oferă opțiuni personalizate pentru a vă satisface nevoile specifice spațiului de producție.

Echipamente de ultimă generație

Novo Expert by Nova Pan Group

• Diversitate în Tehnicile de Prelucrare: Echipamentele Novo Expert sunt adaptate pentru a efectua o gamă variată de tehnici de prelucrare a ouălor, de la spălarea, dezinfectarea, spargerea și separarea gălbenușului de albuș, până la pasteurizarea, filtrarea, transportul și depozitarea ouălor lichide.

• Eficiență Operațională: Prin automatizarea proceselor, se reduce dependența de forța de muncă umană, ceea ce duce la economii semnificative în ceea ce privește costurile de producție.

• Soluții Eco-friendly: Novo Expert se angajează să fie un brand prietenos cu mediul înconjurător. Se concentrează pe eficiența energetică și reducerea deșeurilor pentru a contribui la un viitor mai sustenabil.

Novo Expert by Nova Pan Group

Cu lansarea Novo Expert, Nova Pan Group deschide o nouă eră în procesarea ouălor. Indiferent de mărimea afacerii dvs. sau de necesitățile specifice, echipamentele și liniile automatizate vă ajută să vă atingeți obiectivele de producție și să creați produse de cea mai înaltă calitate.

Aflați mai multe despre Novo Expert și gama completă de soluții vizitând website-ul www.novoexpert.ro.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Piața de panificație din România

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.