INDAGRA și INDAGRA FOOD ediția 2023

• INDAGRA și INDAGRA FOOD se vor desfășura în perioada 25-29 octombrie 2023, în cadrul centrului expozițional Romexpo – Pavilionul B1 și B2 precum și platformele exterioare.

Târgul INDAGRA, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, prezintă cele mai noi tendințe din domeniul agriculturii viticulturii, horticulturii și zootehniei, adresându-se companiilor de profil din România și din străinătate.

La ediția anterioară, gradul de internaționalizare a fost de 29%, iar pentru ediția 2023 se așteaptă, de asemenea, participarea partenerilor din țări precum: Germania, Grecia, Bulgaria, Republica Cehă, Italia,Ungaria, Moldova, Polonia, Suedia, Serbia, Turcia, Danemarca, Austria, Spania.

INDAGRA și INDAGRA FOOD ediția 2023

INDAGRA FOOD prezintă noutățile  industriei alimentare, adresându-se companiilor de profil din România și din străinătate, respectiv producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria cărnii, dar și sectorului panificației, industrializării legumelor și fructelor, prelucrării peștelui și laptelui.

Asociațiile și școlile profesionale din domeniu, participante la INDAGRA FOOD vor organiza, în special pentru publicul avizat, conferințe cu tematică actuală, dar și demonstrații, concursuri și workshopuri culinare. INDAGRA FOOD este platforma unde se îmbină latura antreprenorială cu cea profesională. De asemenea, expozanții vor prezenta în cadrul standului cele mai noi produse și servicii, dar și oferte promoționale.

INDAGRA reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru potrivit dialogului de business și într-un mediu profesionist.

Prin organizarea INDAGRA, Romexpo și partenerii săi sprijină și promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

INDAGRA și INDAGRA FOOD ediția 2023

Program expozițional:

25-28 octombrie 2023, interval orar 9:00 – 18:00;
29 octombrie 2023, interval orar 9:00 – 16:00;
Acces pietonal: Porțile A si B;
Acces auto: Parcare B si C.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Meiul – cereala fără gluten vedeta anului 2023

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.