Ediția a 8-a a Târgului Beer & Food Attraction

Ediția a 8-a a Târgului Beer & Food Attraction se va desfășura între 19 – 22 Februarie 2023 în Italia, la Centrul Expozițional din orașul Rimini.
În cadrul Târgului Beer & Food Attraction va avea loc Campionatul Mondial de Pizza – Pizza Senza Frontiere.

Beer & Food Attraction reunește în cadrul unui singur eveniment cea mai cuprinzătoare ofertă națională ( italiană n.r. ) și internațională de beri, băuturi, mâncare și tendințe pentru sectorul OUT-OF-HOME. Este o oportunitate unică pentru cei care doresc să fie la curent cu noile metode și stiluri de consum și să profite la maximum de oportunitățile pe care le oferă schimbările actuale.

Beer & Food Attraction

Beer & Food Attraction, singurul eveniment din Europa dedicat experienței Eating Out, este rezervat exclusiv profesioniștilor din sector. Specialiștii din domeniu vor descoperi toate oportunitățile oferite de un eveniment desfășurat fizic, potențat și de o platformă digitală inovatoare, după cum subliniază prezentarea organizatorilor.

Oportunitățile din cadrul Târgului Beer & Food Attraction

Participanții la eveniment își vor putea prezenta în avanpremieră noile produse, servicii și tehnologii pentru industria de alimentație publică tuturor operatorilor din domeniu. Prin intermediul instrumentelor de networking, precum chat, videochat și webinarii, vizitatorii își pot manifesta interesul pentru produsele și inovațiile prezentate, aprofundând informațiile despre produsele sau echipamentele importante pentru afacerea lor.

Profesioniștii din domeniu pot intra în contact cu cumpărătorii internaționali, selectați în parteneriat cu Agenția Italiană pentru Comerț (ICE) și cu rețeaua de consilieri regionali Beer & Food Attraction.

De asemenea, vor fi primii care descoperă tendințele și inovațiile sectorului Out-of-Home pentru a face față mai bine provocărilor viitoare. Totodată, pot interacționa cu clienții sau potențialii clienți, prin intermediul demonstrațiilor, atelierelor și webinarilor care vor fi disponibile în timpul expoziției și, la cerere, după eveniment.

Competiția „Pizza Senza Frontiere“

În cadrul Târgului Beer & Food Attraction va avea loc și Campionatul Mondial de Pizza –  „Pizza Senza Frontiere“, având ca sponsor principal al evenimentului compania producătoare de cuptoare Italforni, cu o experiență de peste patruzeci de ani în piața de profil. Italforni, o companie cu caracter modern și dinamic, acordă o atenție meticuloasă fiecărui detaliu de construcție a cuptoarelor sale, asigurându-se că folosește cele mai bune materiale disponibile pe piață.

În cadrul Campionatului Mondial de Pizza, în cele 10 arene de concurs, dotate cu cele mai bune cuptoare profesionale, vor avea loc, alternativ, 16 competiții diferite. Timp de 3 zile, aproximativ 600 de profesioniști vor testa aceste echipamente pentru a crea cele mai variate tipuri de pizza: de la cea clasică, la cea în tigaie, sau celebra pizza napoletană.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Sigep & AB Tech Expo 2023

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.