Chocolate Saga – 26-28 mai 2023, București

• Chocolate Saga, prima ediție a celui mai mare Festival al Ciocolatei din România, va avea loc în mai, la București.

Chocolate Saga se va desfășura la Casa Ghica, în Centrul Vechi al Bucureștiului, în perioada 26-28 mai 2023.

Peste 50 de expozanți, din România, Republica Moldova și Bulgaria, reprezentanți ai segmentului de ciocolaterie, dulciuri, cosmetice și băuturi care conțin ciocolată, vor participa, în luna mai, la București, la cel mai mare Festival al Ciocolatei, Chocolate Saga.

Chocolate Saga

Potrivit agenției Eventorama, organizatoarea evenimentului, festivalul își propune să reunească pasionați de ciocolată, creatori de dulciuri de cea mai bună calitate, precum și creatori de produse cosmetice și băuturi alcoolice cu sau pe bază de ciocolată, maeștri din domeniul ciocolateriei, profesioniști și amatori, iubitori ai ingredientului desăvârșit.

În cadrul festivalului vor avea loc demonstrații de talent, spectacole de creație din ciocolată, expoziție cu vânzare a produselor din și cu ciocolată. Intrarea va fi liberă.

Chocolate Saga

Pe pagina evenimentului organizatorii scriu: Iubim ciocolata. Și pentru că este greu să exprimi prin cuvinte tot ce este legat de ciocolată, noi ne-am gândit să atragem prin produse și prin senzații. Să vă provocăm să închideți ochii și să va gândiți, pentru o secundă, la prima îmbucătură dintr-o ciocolată amăruie cu mentă, la cum se simt nucile de pădure crocante dintr-o ciocolată cu lapte, sau la prima senzație după ce guști un lava cake cu ciocolată albă, proaspăt scoasă din cuptor. Pe acest lucru mizează ciocolata: pe senzații.“

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Ziua Mondială a Ciocolatei – 7 Iulie

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.