SIGEP – evenimentul de neratat pentru profesioniști

• SIGEP, locul de întâlnire a profesioniștilor din industria panificației,patiseriei, cofetăriei, gelateriei și cafelei, a ajuns la ediția a 44-a.

Cea de-a 44-a ediție a SIGEP, The Dolce World Expo va avea loc la Rimini, în Italia, în perioada 21 ianuarie – 25 ianuarie, în același timp cu AB Tech Expo, expoziția de tehnologie din panificație, patiserie și cofetărie.

În cadrul Salonului Internațional SIGEP de la Rimini, profesioniștii din domeniu vor putea descoperi noutăți, inovații și tendințe din lumea deserturilor, a cafelei, a materiilor prime și ingredientelor, mașini și echipamente, ambalaje și servicii.

SIGEP

Salonul Internațional SIGEP reprezintă un loc unic de întâlnire pentru dialogul dintre companiile din domeniu și profesioniști, pentru dezvoltarea unor noi oportunități de afaceri și  partajare de informații din domeniu.

La eveniment sunt așteptați peste 1000 de expozanți reprezentând companiile de top din domeniu, precum și mai mult de 130.000 de vizitatori, din peste 180 de țări, timp de 5 zile zile pentru a lua pulsul industriei deserturilor și a cafelei.

Pe lângă prezentarea de materii prime, ingrediente, echipamente, mobilier, soluții de ambalare, vor avea loc și competiții de profil, precum The International Bakery Contest „Bread in the City“,  The Pastry World Championships, The Italian Barista Championships, Gelato World Cup, dar și conferințe susținute de speakeri renumiți din domeniu.

Articol realizat de Gabriela Dan, Redactor Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și:Industria de ciocolată – trendul de urmat pentru 2023

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.