Rheon Europe – întâlnirea anuală a reprezentanților companiei japoneze

• La începutul lunii mai 2023, în Düsseldorf, Germania, a avul loc întâlnirea reprezentanțior companiei Rheon.

Întâlnirea a avut loc într-un decor deosebit, la centrul de afaceri al celebrului Hotel De Medici din Düsseldorf. Reprezentanții pentru zona Europei a companiei japoneze Rheon s-au întâlnit pentru a-și prezenta proiectele de succes din anul anterior, pentru a schimba impresii și pentru a afla noutățile din domeniu.

Rheon Europe

Calitatea tehnologică de neegalat a echipamentelor Rheon s-a impus pe piața românească, având ca unic distribuitor compania Nova Pan din Brașov.

Cifrele prezentate la întâlnirea de la Düsseldorf, arată că la categoria de implementare a liniilor industriale pentru panificație de la Rheon, România ocupă locul 3 în Europa, lucru care confirmă încrederea producătorilor autohtoni în tehnologia de top a acestor echipamente.

În cadrul întâlnirii, compania distribuitoare a echipamentelor Rheon pe piața de profil din România, Nova Pan, a prezentat prin Marius Costea, Director vânzări Nova Pan – Divizia echipamente și linii industriale, o privire de ansamblu asupra pieței din România, a oportunităților de dezvoltare din domeniu și a proiectelor realizate.

Anul trecut compania Rheon a instalat prima linie industrială pentru pizza din România, având ca beneficiar celebrul lanț de produse de simigerie, pizza și patiserie, Luca. Cu ajutorul acestor linii industriale pentru pizza se poate ajunge la un volum de producție de peste 1.200 de bucăți de produs/oră.

Linii industriale de înaltă tehnologie

Receptivi la propunerea tehnică a echipei Nova Pan, Rheon, datorită profesionalismului și experienței acumulate în decursul anilor, a dezvoltat o linie pentru a satisface nevoile beneficiarului, rezultatul fiind unul de excepție, pizza produsă cu ajutorul liniei automatizate Rheon fiind de calitate superioară, din aluat cu hidratare crescută, similară cu o pizza artizanală.

Rheon Europe

Nu este prima dată când colaborarea dintre Nova Pan și furnizorii de echipamente pe care îi reprezintă în România și Republica Moldova garantează producătorilor din industria de panificație și patiserie soluții tehnice optime și dezvoltarea de echipamente adaptate cerințelor, pentru produse la capacitate industrială, dar de calitate artizanală, în conformitate cu exigențele consumatorului.

Rheon Europe

Articol realizat de Redacția Arta Albă

Citiți pe Arta Albă și: Nova Pan – dinamism și creștere continuă

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.