în paterneriat cu Facultatea de Biotehnologii de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) București, organizează în data de 3 octombrie simpozionul „The future of bread lies in its past”, un eveniment dedicat mediului academic și presei de specialitate. Organizatorii propun o abordare științifică despre procesele fermentative și modalități de îmbunătățire a savorii și texturii pâinii, având ca sursă de inspirație miezul pâinii de altădată. Evenimentul va ava loc în Aula Facultății de Biotehnologi
Care sunt ultimele tendințe în brutărie?
Cum se măsoară aciditatea maielei?
Cum se manifestă biochimia bacteriilor acido-lactice în maia (sourdough)?
Cum au evoluat comportamentele de consum al produselor de brutărie în ultimii 10 ani și cât de diferite vor fi în 2030?
De ce preferă consumatorii produsele din brutăriile artizanale?
Care sunt factorii care influențează achiziția produselor de panificație?
Sunt câteva dintre întrebările la care vor răspunde invitații evenimentului:
- Andreea Ciocănescu, Puratos România
- Karl De Smedt, Sourdough Librarian, Puratos Group
- Marco Gobbetti, Prof. University of Bolzano, Italy
Program:
Contact:
Ștefania Slăboiu – 0747 221 004, SSlaboiu@puratos.com
Andreea Ciocănescu – ACiocanescu@puratos.com (doar pentru solicitări de interviu)
Intrare pe bază de invitație