Primul workshop tematic – Pâinea cu maia, o pâine cu personalitate

Primul workshop cu tema „Pâinea cu maia, o pâine cu personalitate” va avea loc în perioada 19-20 septembrie, fiind organizat de INCDBA IBA Bucureşti în colaborare cu Asociaţia Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie (ASMP)  şi este dedicat procesului de fermentaţie în panificaţie.  Evenimentul se va desfăşura la sediul IBA Bucureşti din str. Băneasa Ancuţa nr. 5 şi va cuprinde o sesiune de comunicări precum şi demonstraţii în staţia pilot a institutului.

Programul  workshopului:

19 septembrie – 11:00 -16:00

  • Demonstrații practice în stația pilot IBA București pentru produse de pâine cu maia

20 septembrie – 10:00 -14:00

  • Sesiune de comunicări
  1.     Christian Bellingeri – Prezentarea companiei Millbo Italia
  2.     Florentin Matei – „Pâinea cu maia, o pâine cu personalitate”
  3.     Conf. dr. ing. Adriana Dabija – „Rolul drojdiilor în panificație”
  4.     Dr. Adriana Mihalaș – „Despre pâine”

Sesiune dedicată discuțiilor referitoare la testele efectuate și produsele obținute, care se va încheia cu un prânz tip bufet.

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră până la data de 1 Septembrie 2019, numărul de locuri fiind limitat. Participarea este gratuită!

Contact : Florentin Matei – 0724 505 640, Gabriela Mohan – 0745 602 734

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.