Primul workshop despre PÂINEA CU MAIA

Primul workshop cu tema „PÂINEA CU MAIA, O PÂINE CU PERSONALITATE” va avea loc în perioada 19-20 septembrie şi este dedicat procesului de fermentaţie în panificaţie. „Invităm pe această cale toţi specialiștii din industria de morărit și panificație să participe” spune doamna Gabriela Mohan, reprezentanta Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie.

Evenimentul, organizat de INCDBA IBA Bucureşti în colaborare cu Asociaţia Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie (ASMP) şi firma italiană Millbo, se va desfăşura la sediul IBA Bucureşti din str. Băneasa Ancuţa nr. 5 şi va cuprinde o sesiune de comunicări precum şi demonstraţii în staţia pilot a institutului.

Cu o experienţă de peste 40 de ani în domeniul cercetării şi dezvoltării ingredientelor şi a soluţiilor pentru industria de morărit şi panificaţie, compania Millbo este prezentă pe piaţa europeană cu o gamă bogată de produse, cea mai importantă fiind reprezentată de producţia maielelor de fermentaţie lactică.

 

Înscriere la Newsletter

Articole similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Articole recente

*Prin completarea câmpurilor ești de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR și înscrierea la Newsletter Arta Albă.